Ez lehetséges, vagy más az oka?
Figyelt kérdés
3 éve kezdtem el cigizni úgy rendesen napi egy doboz,ekkor voltam 15 éves és vékony aztán a 3 év alatt felszaladt rám 17 kiló,most kb 3és fél hónapja nem dohányzom sikerült le tennem és lement a 3 hónap alatt 15 kiló,pedig nem diétáztam,arra én nem lennék képes.Azért furcsa nekem ez az egész,mert mindenki azt mondja,hogy a cigitől fogy az ember,ha leteszi akkor meg hízik. Akkor ez nálam miért máshogy jött ki?2009. aug. 22. 23:03
1/9 anonim válasza:
A hülye ciginek az égvilágon semmi köze nincs a fogyáshoz és a hízáshoz! Felejtsd el az ilyeneket!
2/9 A kérdező kommentje:
Hülye vagy te!
2009. aug. 22. 23:12
3/9 anonim válasza:
nem a kérdező a hülye.. a cigi gyorsítja az anyagcserét és ezenkívűl nem kívánod tőle az ételt. ennyit tudok róla összesen.
4/9 A kérdező kommentje:
23:25
én is ezeket tudom a cigiről, de nálam pont ennek a fordítottja történt ha egyáltalán van ennek köze hozzá.
2009. aug. 22. 23:26
5/9 anonim válasza:
Jól van, akkor inkább szokj vissza rá, nehogy megcáfold ezt a zsírégető cigaretta nevetséges elméletet. Attól hízol el ha szemetet eszel. Akkor is én kontrolláltam a testsúlyomat amikor cigiztem, és azután is miután leszoktam!
6/9 anonim válasza:
najólvan, ez közhely h a cigitől az ember lefogy. 99%ban fogynak, vagy nem híznak semennyit.
én szemetet eszem (hamburger, sültkrumpli, csipsz, csoki, zsíros husok, stbstb) dohányzom, és 50 kilo vagyok, 165 centi, és nem hízok egy grammot sem.
7/9 anonim válasza:
Nem kell hülyézni itt senkit,az primitív dolog.Napi egy doboz cigi,mivel gyorsítja az anyagcserét,1000 kalóriát is képes elégetni naponta.Ezért van az,hogy ha valaki leáll a dohányzással,és ugyanannyit eszik,és nincs ott már az a minusz 1000 kalória,akkor bizony annyival több lerakodik.Ez tény.Az,hogy vannak kivételek,az még nem az ellenkezőjét bizonyítja.Nem szép dolog,hogy valaki feltesz egy kérdést,és valaki más lehülyézi.Nem kötelező válaszolni.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem a dohányzás az oka,valami más,ha újra jelentkezik ez a jelenség,keresd fel az orvosodat feltétlen.Vannak interneten orvosok,akik válaszolnak kérdésekre,én kikérném a véleményüket.Szép napot.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. aug. 23. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!