Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez lehetséges, vagy más az oka?

Ez lehetséges, vagy más az oka?

Figyelt kérdés
3 éve kezdtem el cigizni úgy rendesen napi egy doboz,ekkor voltam 15 éves és vékony aztán a 3 év alatt felszaladt rám 17 kiló,most kb 3és fél hónapja nem dohányzom sikerült le tennem és lement a 3 hónap alatt 15 kiló,pedig nem diétáztam,arra én nem lennék képes.Azért furcsa nekem ez az egész,mert mindenki azt mondja,hogy a cigitől fogy az ember,ha leteszi akkor meg hízik. Akkor ez nálam miért máshogy jött ki?
2009. aug. 22. 23:03
 1/9 anonim válasza:
A hülye ciginek az égvilágon semmi köze nincs a fogyáshoz és a hízáshoz! Felejtsd el az ilyeneket!
2009. aug. 22. 23:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Hülye vagy te!
2009. aug. 22. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:
nem a kérdező a hülye.. a cigi gyorsítja az anyagcserét és ezenkívűl nem kívánod tőle az ételt. ennyit tudok róla összesen.
2009. aug. 22. 23:25
 4/9 A kérdező kommentje:

23:25

én is ezeket tudom a cigiről, de nálam pont ennek a fordítottja történt ha egyáltalán van ennek köze hozzá.

2009. aug. 22. 23:26
 5/9 anonim válasza:
59%
Jól van, akkor inkább szokj vissza rá, nehogy megcáfold ezt a zsírégető cigaretta nevetséges elméletet. Attól hízol el ha szemetet eszel. Akkor is én kontrolláltam a testsúlyomat amikor cigiztem, és azután is miután leszoktam!
2009. aug. 22. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:

najólvan, ez közhely h a cigitől az ember lefogy. 99%ban fogynak, vagy nem híznak semennyit.

én szemetet eszem (hamburger, sültkrumpli, csipsz, csoki, zsíros husok, stbstb) dohányzom, és 50 kilo vagyok, 165 centi, és nem hízok egy grammot sem.

2009. aug. 23. 01:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kell hülyézni itt senkit,az primitív dolog.Napi egy doboz cigi,mivel gyorsítja az anyagcserét,1000 kalóriát is képes elégetni naponta.Ezért van az,hogy ha valaki leáll a dohányzással,és ugyanannyit eszik,és nincs ott már az a minusz 1000 kalória,akkor bizony annyival több lerakodik.Ez tény.Az,hogy vannak kivételek,az még nem az ellenkezőjét bizonyítja.Nem szép dolog,hogy valaki feltesz egy kérdést,és valaki más lehülyézi.Nem kötelező válaszolni.
2009. aug. 23. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a dohányzás az oka,valami más,ha újra jelentkezik ez a jelenség,keresd fel az orvosodat feltétlen.Vannak interneten orvosok,akik válaszolnak kérdésekre,én kikérném a véleményüket.Szép napot.
2009. aug. 23. 10:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. aug. 23. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!