Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyire káros a cigi, ha én...

Mennyire káros a cigi, ha én töltöm?

Figyelt kérdés
Austin dohányt vettem. Nektek van valamilyen tapasztalatotok?
2012. dec. 16. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyannyira, mintha a gyár töltené. Ráadásul kétlem, hogy ez az Austin valami világmárka lenne...
2012. dec. 16. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanannyira.

Csak olcsóbb, de cseppet sem egészségesebb, mint a gyár által töltött cigi.

2012. dec. 16. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
ezt itt senki se fogja tudni megmondani neked. vannak, akik szerint a zacsis dohány kevesebb vegyszert és tartósítószert tartalmaz,mint a kész cigaretta, amit mindenfélével átitatnak, h a dobozban is megőrizze aromáját, állagát. másrészről viszont a házilag töltött cigi erősebb és karcosabb egy kicsit (természetesen nem akkor, ha mondjuk Helikont veszel, de Camellel töltesz). már nem dohányzom és sokáig töltöttem is, de nekem valahogy a készen vásárolt cigi mindig is jobban ízlett.
2012. dec. 16. 16:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
2012. dec. 16. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
34%

Mindig szoktam mondani, hogy dohányosok ugyan úgy elélhetnek sokáig, mint mindenki más.

Nem károsabb mint a mindennapi tej és kenyér evés. Ugye a tüdő befüstölése főleg a tüdőt érintő rákos elváltozások kockázatát növeli (természetesen egyéb problémákat is okoz).

De töménytelen mennyiségű gabonát, cukrot, tejterméket adnak kisgyerekeknek is, halál mindegy az alkohol és dohány fogyasztás már manapság.

2012. dec. 16. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"De töménytelen mennyiségű gabonát, cukrot, tejterméket adnak kisgyerekeknek is, halál mindegy az alkohol és dohány fogyasztás már manapság."

Igaz, de az alkohol még rá is tesz kicsit. Nem tudod kifejezni mit is szeretnél leírni.

2012. dec. 16. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
Halál mindegy a dohány és alkohol fogyasztása, manapság. Pont ezt akarom kifejezni, le is írtam.
2012. dec. 16. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
a töltött olcsóbb volt de a gyári jobb de egy idő után már nem érzed a különbséget
2012. dec. 20. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!