Kólás lesz a cigi a kólától?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ha a dohányt kólában áztatom, majd kiszáritom és úgy töltöm cigibe akkor kólás ízű lesz?
Vagy esetleg tudtok olyan cigit ami alapból kólás?
2012. dec. 15. 11:56
1/6 anonim válasza:
Azért az nem ártana, hogy a szemed előtt lebegne, ha ilyesmivel kísérletezel, hogy nem csak az íz oldódik bele a dohányba (már ha egyáltalán átveszi az ízét).
A kóla is tele van minden szarral, szóval én óvatosan kísérleteznék az ilyesmivel.
Esetleg ilyesmit nézz: [link]
Bár az elektromos cigiket most tervezik betiltani.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igazadvan hogy a kólában ott van a koffein is meg minden szar, szerencsére még nem próbáltam ki. Elötte utánanézek hogy hogy a töcsbe van ez meg minden és majd az után (talán).
2012. dec. 15. 12:41
4/6 anonim válasza:
Én a helyedben inkább nem próbálnám ki,ha ízesítettet szeretnél szívni,akkor lehet kapni mentolos,vaníliás,cseresznyés dohányt,de a vízipipa a legjobb ilyen célra.
5/6 A kérdező kommentje:
Ja ja a vp a legjobb de nincsen nekem inkabb sok haveromnak :-D
2012. dec. 16. 20:07
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!