Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit csináljak? (többi lent)

Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Na már egy éve lassan füvezek és herbál drogot szívok.. most valahogy meg tudták a szüleim. és én hiába mondom hogy nem igaz nem hiszik. és hétfőn vizelet tesztre akarnak vinni hogy meg tudják hogy szívtame.. és ma is szívtam. füvet is és herbál drogot is.. na azt szeretném kérdezni hogy mit csináljak hogy addigra ne mutathassa ki a vizelet? (hozzá értők irjanak) valami tisztító kúrt. vagy valamit írjatok.. amivel tisztára tudom magam csinálni hétfőre..SEGÍTSETEK...
2012. dec. 11. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:

egy: ha elég nagy fiú/lány vagy ahhoz hogy füvezz,legyél elég nagy ahhoz is hogy vállald érte a felelősséget és elmerd mondani a szüleid vagy ne csináld,mert ez így elég gáz

kettő:sok víz,sok vitamin ennyit tudok javasolni

2012. dec. 11. 19:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát a fizet és a vitamint ki próbálom :D ám 17F vagyok :D :D :D
2012. dec. 11. 20:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért gond, ha megtudják? A fiatalok mindent kipróbálnak.
2012. dec. 28. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!