Hogyan lehet leszoktatni egy 13 éves gyereket a cigiről?
"fejlesztesi", viszont ez gyermeknel nem szolhat a dohany leszoktatasarol pl.
mivel nem sok 13 eves gyermeket kellene leszoktatni, tehat nem adok lehetoseget, hogy ne szokjon ra! Ez valoban igy van, hogy tiltas rossz, eppen ezert kell megelozni, a lehetosegen mulnak ezek, s itt jelen esetben a szulok hibajarol van szo,
a szulot pedig iranyitani szinten nem lehet, igy megvaltoztatni sem. Ha nincs lehetoseg, akkor tiltasra sincs szukseg pl. egy felnottnel ez nem mukodne, viszont egy gyermek eseteben igy logikus.
Utolsó előtt!
"a kenyér evéstől, tej ivástól sokkal több ember betegszik meg mint a dohányzástól, alkoholizmustól"
Szánalmas,hogy mennyire tudatlan vagy!
Jó persze,nyugodtan linkelgessél csak,biztos megint fel fognak pontozni szokás szerint...
Ne engedjék neki otthon!!!
Én 16 évesen próbáltam ki a cigit és hébe-hóba itthon is cigiztem, de csak nagyon sunyiba, mert rettegtem attól, hogy anyám meglát. Így nagyon kevés cigit szívtam el. Aztán mikor 1 év múlva vettem a bátorságot és elmondtam anyámnak (nem szidott le, mert ő is cigizik) és pár nap múlva már teljesen nyugodtan cigiztem otthon, akkor sokkal többet kezdtem el szívni, szimplán azért mert adott volt a lehetőség.
Mondj egy olyan embert, aki nem élt 70-80 éves koráig dohányos létére.
Ez az életkor nemdohányzóknál bőven magasnak számít, pontosan a tej-kenyérfogyasztásból adódó betegségek miatt. Nem írtam hogy jó a dohányzás, csak észrevételeztem hogy egy adott egészségkárosító szokáson óriási erőkkel próbálunk változtatni, míg legalább ekkora -de véleményem szerint jóval többeket érintő és nagyobb- problémák felett pedig simán átsiklunk. Ez nem következetes viselkedés. A kissrácnak gyakorlatilag nagyobb esélye van rákot vagy cukorbetegséget kapnia az étkezési szokásai miatt, mint a dohányzás miatt.
"kenyer eves, tejivas"!
NEm volt meg pelda arra, hogy tudorakot kapjanak ezektol, tehat ha nem ertesz valamihez, akkor talan ne mond velemenyt. A media sok informaciot ad, de az meg nem jelenti azt, hogy igaz is lenne! MAnapsag mar mindenki "szakerto", tehat ha neked van tollad, akkor akar irhatsz is, mviel kiadhatod az iromanyodat, sot lesz, aki elfogadja az altalad leirtakat, de meg nem jelenti azt, hogy hasznos informaciot adtal at, lehet artalmas is. Jelen velemenyed is ilyen, mivel a tej, kenyer elelem, a dohany egy elvezeti cikk pl. s utobbinak tobb a karosito hatasa a szervezetre, mint amiket megneveztel.
Kedves Montihun, ezt hogy sikerült kiolvasni az írásomból? Megtennéd hogy idézed azt a mondatomat, ahol arról írtam hogy a dohányzás nincs negatív hatással az egészségre?
17. Válaszoló, sokkoló leszek, előre is elnézést.
Kezdem a legnagyobb hírrel, a Föld lapos, Jézus nem sétált vízen (de még a manapság híres vízen járó bűvész is trükköt használ) és a gabonák tele vannak gluténnal, ami a szervezetünk számára egy igen kellemetlen, káros fehérje. Lektinekkel, amelyek károsítják és áteresztővé teszik a bélfalunkat, a magas szénhidrát tartalmú élelmiszerek pedig az elhízásnak, rák és cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kedveznek.
A marha tejében lévő hormonok a borjú növekedését, hízását szolgálják, nem értem mi ért nem egyértelmű valakinek, hogy az emberi testre is erős hatással van. A mi esetünkben hízást, rákos sejtburjánzást (növekedést) segít elő, bizonyos fehérjéi autoimmun folyamatokat váltanak ki, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!