3 napja nem cigizek. Ez a tünet normális? (lent. )
Figyelt kérdés
Szóval eldöntöttem, hogy leszokok. Hirtelen raktam le a cigit, 3 napja nem gyújtottam rá, és most érzem hogy sokkal könnyebben kapok levegőt, mintha sokkal nagyobb lenne a tüdőm. :D Viszont ez rossz érzés is egyben, állandóan felfigyelek rá, hogy lélegzek, idegesítő nagyon. Mikor szokok hozzá?2012. dec. 9. 18:31
1/8 anonim válasza:
szerintem ez normális, akkor szoksz hozzá ha már tényleg leszoktál a cigiről ami hónapokba telik
2/8 anonim válasza:
Jobban érzed, mert nincs semmiféle irritatív nyák termelődés. Én reggelente hátul a torkomban az első pár hétben ilyen keserű ízt is éreztem. A csillószőrök reggelre felhoztak a légcsőből egy csomó nikotint meg egyebeket. Nem köhögtem , de e feltűnt.
Jelenleg 3 éve nem gyújtottam rá. Ezek a tünetek 2-3 hét után megszűntek.
3/8 anonim válasza:
2-es vagyok: nagyon -nagyon nagy gratuláció jár érte Neked.
Mi volt az az utolsó csepp, amikor végleg eldöntötted, hogy most teszed le?
4/8 anonim válasza:
Gratulálok! Teljesen normális, és szurkolok, hogy kitartsál! Egy kis szakszerű mellkasmasszázzsal sokat lehet ilyenkor tenni a tüdő tisztulásáért (konkrétan fel lehet szabadítani egy csomó lerakódott anyagot, amit aztán kiköhögsz).
5/8 anonim válasza:
én is éreztem ilyet, de aztán el is múlt hamar, viszont hónapokkal később elkezdtem futni, és ott éreztem, hogy mikor veszek egy nagy levegőt, túl könnyű volt, meg túl nagynak éreztem a tüdőm :D de már hozzászoktam teljesen.
és gratulálok énis :D
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Megnyugodtam :)
2012. dec. 10. 18:32
7/8 Gabriel3862 válasza:
Hello Sziasztok,mar 3.madik hete nem cigizek és az érzés kimondhatatlan.14 évig naponta minimum 1 csomag volt a fogyasztásom és sikerült az egyik napról a másikra leraknom.Az igazat bevallva az utolsó 3 hónapban mar nem is ízlett,pedig a 14 év 90 százalékában a drágább cigiket részesítettem előnyben.Mindenkinek csak ajánlani tudom a le szokást sok sikert!
8/8 anonim válasza:
Én meg 2 hete nem cigizek, és nagyon pangok már, én meg pont fordítva érzem, hogy szűk (de minden pangásnál ezt éreztem) és mikor beleszívok a cigibe akkor mintha fellélegeznék és kitágulna. Szóval én meg 2 hete szűkösen kapok levegőt, nem vész, csak mikor eszembe jut a cigi akkor ilyen érzés, amúgy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!