Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sima pipába lehet cigarettadoh...

Sima pipába lehet cigarettadohányt tölteni? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, kevésbé lenne káros, mint a cigaretta, ugyanis hosszab úton jut el a füst, ezáltal lehűl, és nem ég el mellette papír is. De ugyanúgy szívnám mint a cigarettát, szval letüdőzném. Hosszútávon melyik lenne kevésbé káros? A cigarettadohány cigihüvelybe töltve vagy a cigarettadohány sima pipába töltve és letüdőzve? Jahh amúgy van valami különbség a cigaretta és pipa dohány között? :)
2012. dec. 6. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy van valamennyi különbség, igazából mindegy, hogy cigizel vagy pipázol mind2 kellemes :D
2012. dec. 6. 22:37
 2/3 anonim válasza:
A cigarettadohány apró ahoz. Kellemetlennül erős lesz, és felfogod szívnia kis dohánydarabokat a pipa nyakán. A pipadohány nagyobb szálú és kellemesebb ízű, ajánlom, hogy azzal használd.
2013. jan. 18. 21:43
 3/3 anonim válasza:
Nem is beszélve arról, hogy van cigis ismerősöm, aki pipából szívja a szofit, és olyan vehemensen, hogy elolvadt az akril szopókája. A pipa nem erre való.
2014. dec. 2. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!