Mit tegyek a vizipipámmal?
Figyelt kérdés
Van egy 61 centis forgó vizipipám, de nagyon féltem a víztartályát, hogy eltörik. Szeretnék rá valami puha anyagot húzni, ami meg is védi ha esetleg felborul és jól is néz ki.
Nem feltételnül kell vastagnak lennie az anyagnak mert van ilyen ütődésvédő szivacsom, amit rátekerhetek, csak akkor kell valami ami befedje azt.
Előre is köszönöm!=)
2009. aug. 19. 12:56
1/6 anonim válasza:
olyan nincs akkor ha annyira félted hagyd meg dísznek és vegyél 1 24-est
2/6 A kérdező kommentje:
jó kösz az értelmes és tartalmas hozzászólást, kicsit hasznosabbakat várnék már bocs...
2009. aug. 20. 02:18
3/6 A kérdező kommentje:
haggyam meg dísznek...8 ezer forintért...kössz a jótanácsot
2009. aug. 20. 02:19
4/6 anonim válasza:
nem kell hordozni a pipát, leülsz szépen otthon és elpipázgatsz:) nincs is annál jobb
5/6 anonim válasza:
szia!
szerintem ilyet boltban nem lehet kapni, de esetleg egy jó varrónő csinálhat neked! Beszéljétek meg h mekkora anyag kell és akkor te meg tudod venni olyat amilyet szeretnél és még a méret is pontos lesz!
Jobb ötletem nincsen, de talán segítettem!
19/L
6/6 anonim válasza:
Húzz rá egy 46 os pamut téli zoknit , vagy tudom ajánlani a 82-es MTZ tarktor első kerekének belsőjét ! Na az nagyon tuti. Esetleg , esetleg , esetleg nem tudom :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!