Segitenétek? Sürgös (lent)
Figyelt kérdés
ha elszívok fél 2körül 1 cigit és ha veszek mentolos rágót meg cukrot mennyi ideig lehet megérezni a cigiszagot?a lehelletemen?2009. aug. 18. 11:52
1/8 anonim válasza:
sztem max félóra. ha bekapsz 3 rágót eccerre tuti elmegy a szag.
a ruhád amúgy jobban befogja a szagot.
2/8 anonim válasza:
én úgy múlasztom el egy perc alatt,hogy két rágó, fél perc múlva kiköpöm, eszek rá vmit, és a kezeimet befújom parfümmel vagy dezodorral vagy bekenem illatos testápolóval,mert úgy vettem észre, az nagyon árasztja! néha a hajamba is belekenem elöl amit a kezemre raktam, mert azis kicsit átveszi.
3/8 anonim válasza:
Abbahagyod a bagózást és nem lesznek ilyen problémáid.
4/8 anonim válasza:
szerintem nem lehet megérezni a cigiszagot, max ha az illető nagyon érzékeny rá... am meg az ilyen gyökér beszólásokat hanyagoljuk már h szokjál le a cigiről, mert szerintem ettől az égvilágon senki nem fogja abba hagyni, szal kuss pofába menjél inkább pulcsit varrni büdös szuka..vagy büdös száju bantu négeerr magyar kurvännya
5/8 anonim válasza:
Én tutira megérezném rajtad egész addig, míg le nem fürdessz, hajat nem mosol és nem cserélsz ruhát. Kiskorom óta nagyon érzékeny vagyok a füstszagra. Ha valaki zárt helyen meggyújtja mellettem a cigijét és én kimegyek, már azt is érzem magamon, vagy akárkin pedig épp csak rámszállt a füst. Akkor is érzem, amikor más nem.
22/L
6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek!
02:32es köszi szépen mindig ha felteszek 1 kérdést ez van...
Le lehetne állni mert már nagyon unalmas!!!!
2009. aug. 21. 22:05
7/8 anonim válasza:
Már mint mivel lehetne leállni? Szerintem félre értettél. Már előttem is írták, hogy vannak olyanok, akik nagyon érzékenyek a füstre és bárhogyis, megérzik. Hát én egy ilyen ember vagyok, de ez még nem azt jelenti, hogy más (átlagos szaglásúak) is megérzik rajtam kívül. Egyébként nem csak a füstöt, más szagokat is könnyebben megérzek mint mások, már kiskorom óta. Miért kell ezért letámadni? Nem tehetek róla.
8/8 anonim válasza:
Jajj bocsesz, elnéztem. Nem 22:32-t, hanem 02:32-t írtál. Az meg nem én vagyok, úgyhogy sorry az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!