Miért van ez? (lent)
Én is dohányzom 1 éve...
sokan követik a mondást miszerint "Nagy az Isten hamutálja" és nem foglalkoznak a környezettel meg minden...talán ezért.
Vagy úgy vannak vele a papír majd lebomlik..vagy mit kezdjenek egy csikkel...
Jó nem azt mondom hogy legyél nagy környezetvédő meg járj tüntetni stb. de nem nagy fáradtság...
Általában én is kukába dobom mert förtelmes, hogy egy-két hely hogy tele van... nem azért takarítanak, nem azért helyezik ki azokat a fémdobozokat...
Persze volt már úgy, hogy rohantam és csak eldobtam de az ritka mint a fehér holló.
voltál már olyan helyen a városban ahol akár 2 km-t is legyalogolsz anélkül h egy darab kukát találnál???
nos, ameddig a nagyon kedves agyas embereknek ott fenn nem érdekük ennyire a környezetvédelem, addig énis leszarom.
ésitt már nemcsak a környezetvédelemről van szó, papolnak h piszkos, büdös, dzsuvás, de bazz, van ahol még szemetes sincsen.
Ezen már én is sokat godnolkoztam, de nem csak csikket, akármilyen szemetet mellé dobnak. Engem úgy nevelt anyukám, ha nincs a közelben szemetes, tedd el a szemetet a táskádba, vagy keress egyet-addig csak nem törik le a kezed. Úgyhogy még én se tudtam rájönni ezen okra, egyszerűen nem érdekli őket. Engem is nagyon zavarnak a szanaszét dobált szeméthalmok.
22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!