Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vipzpipa bolt közel a keletihez?

Vipzpipa bolt közel a keletihez?

Figyelt kérdés

Hallottam róla hogy van valahol közel a keletihez egy vizipipás bolt, aki járt már ott vagy tudja hol van, tudna nekem segíteni hogy megtaláljam? Utca házszám?

Kösziszépen :)

2012. okt. 30. 20:07
 1/3 A kérdező kommentje:

Megtaláltam :D

hátha valakinek még a hasznára válik :) ->

Sultan center

Budapest,Thököly út 26.

2012. okt. 30. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Örülök neki hogy megtaláltad, de sajnos (saját tapasztalataimból merítve) el kell keserítselek a bolt minősége felől. Ugyan, van amikor eszeveszett leárazások vannak, és jó dolgokat lehet beszerezni kevesebb mint féláron, de a pipák-vagy bármilyen pipás tárgy használhatósága, és a dohányok minősége, és szavatossága kétségekbe vonható.

Sokszor vettem dohányt, de mindig nem stimmelt vele valami. Aztán mikor egy sárgadinnyés dohányt vettem, majd majdnem hánytam, illetve ájultam bele a kádba, jobban megnézve a dobozt, kiderült, hogy lejárt szavatosságú dohányt vettem. Továbbá érdekes volt, hogy mindig olcsón tudnak dohányt adni, annak ellenére, hogy ezis dohányzási cikk, szóval nem lehet "akciósabban" illetve "kevesebbért" adni.

Ami ajánlani tudok, az a SZULTÁN KINCSEI bolt, az oktogontól nem messze. Lehet, hogy ez nem annyira olcsó mint a keletinél található bolt, de garantálja a jó minőséget, a friss dohányt, és a hasznosabbnál hasznosabb vizipipás tárgyakat.

2012. nov. 4. 00:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Előszöris köszönöm a választ! :)

Innen most csak egy kis csomag kókusz szenet, és egy 100grammos Panoráma dohányt vettem (szőlő&szeder), de meg vagyok vele elégedve(tény, nemis volt akciós :D ) illatra, ízre kitűnő, valamint tökéletesen fel van aprítva.

Ha elfogy valamim, mindenképpen elnézek a bolthoz amit ajánlottál! :)

2012. nov. 5. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!