Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Házilag lehet készíteni olyan...

Házilag lehet készíteni olyan folyadékot amivel ízesítik a dohányokat?

Figyelt kérdés
itt most az aromákra gondolok, amit ráöntenek a dohányra és pl eper íze lesz a dohánynak, na ilyet lehet e készíteni házilag?

2012. okt. 26. 21:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze.Fogsz egy lábast egy literes elég,ebbe teszel 30dkg fodormenta levelet borsmentát szegfűborsot zúzol össze ánizst beleteszed + egy kevés fahéjt és mézet valamint vizet 2 dl 2 óráig főzöd kavargatodha fogyik a viz pótold.Ha kész sűrű anyaggal szűrd le aztán a leszőrt lébe teszed a dohányt és kb 2 hétig áztatod a dohányod.A trutyit ami megmaradt száritsd ki. 2 hét mulva az izes dohányt száritsd amilyen erősre akarod a cigit.Ha mindkettő száraz összekevered a kettőt belöltöd a cigibe akkor elméletben durván kámpforosnak kell lennie.Remélem segitettem valamibe ha megcsinálod majd ird le milyen volt.Üdv!

2012. okt. 27. 16:06
 2/11 A kérdező kommentje:
rendben köszi megpróbálom majd
2012. okt. 27. 18:31
 3/11 anonim ***** válasza:
1 Ez tök jó tanács,de a helyesírásodban és a fogalmazásodban akadt némi kivetni való...emiatt egy csomó mindent nem értettem.Csapó2?
2012. okt. 27. 18:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A helyesirásért elnézés(Az első)ha valamit nem értettél de tudni akarod irj bátran!

Üdv!

2012. okt. 27. 18:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy literes lábasba teszel fahélyt ami őrölt és 3 terercs egyészet aztán teszel mellé vanilliát persze rendes valiniát nem cukrotfőzöd egy óráig annyi vizzel hogy ne legyen hig folyamatosan kavargatod hogy ne égjen le főzöd 3 órán át aztánleveszeg a főzeléket a tűzről hajd kiveszek az egész fahéjt ebbe a főzetbe teszeg a dohányt ga vágott dohány akkot pepecs mert azt nem tom hogy hogyan kell de az egészet 2cm vastag leveleket vágsz és beleforgatod aztán kiszáritod ez fahéjas izű lesz biztos mert már próbáltam
2012. okt. 28. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:
ja bocs a főzetet 3 óráig kell nem értem mér irtam elősször egyet bocs a 4.
2012. okt. 28. 18:20
 7/11 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm szépen a tanácsát, a fahájasat már énis kipróbáltam a következő képpen:

egy bögrébe tettem 2 ek.-nyi mézet, 1-ek.-nyi glicerint+fehéjport kb 2ek.-val az egészet összekevertem majd ebbe bele a dohányt, amit előtte kimostam 3 szor.

ennek csak kicsit lett fahéj íze.

2 válaszoló neked erőteljes fehéj íz volt?

2012. okt. 29. 06:44
 8/11 A kérdező kommentje:
bocsánat 4. válaszoló, nem 2.
2012. okt. 29. 06:45
 9/11 anonim ***** válasza:
igen csak ezzel az a baj hogy egyből elkell szivni és akkor fahééjas de ez vp dohány szóval jó
2012. okt. 30. 21:05
 10/11 anonim ***** válasza:
a boltban kaphatsz epres szörpöt 5 ft fél liter olcsóbbal nem éri meg az a lényeg hogy jó minőség legyen ezt beleöntöd egy fazeklibe és főzöd takarékon aztánha sűrűbb akkor beleteszed a dohányt és főzöd kb 10 percig szintén takarékon kiveszed és kinyomkodod aztán kiszáritod mikróban és szivhatod (vp dohány)
2012. okt. 30. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!