Házilag lehet készíteni olyan folyadékot amivel ízesítik a dohányokat?
Szia!
Persze.Fogsz egy lábast egy literes elég,ebbe teszel 30dkg fodormenta levelet borsmentát szegfűborsot zúzol össze ánizst beleteszed + egy kevés fahéjt és mézet valamint vizet 2 dl 2 óráig főzöd kavargatodha fogyik a viz pótold.Ha kész sűrű anyaggal szűrd le aztán a leszőrt lébe teszed a dohányt és kb 2 hétig áztatod a dohányod.A trutyit ami megmaradt száritsd ki. 2 hét mulva az izes dohányt száritsd amilyen erősre akarod a cigit.Ha mindkettő száraz összekevered a kettőt belöltöd a cigibe akkor elméletben durván kámpforosnak kell lennie.Remélem segitettem valamibe ha megcsinálod majd ird le milyen volt.Üdv!
Szia!
A helyesirásért elnézés(Az első)ha valamit nem értettél de tudni akarod irj bátran!
Üdv!
Mindenkinek köszönöm szépen a tanácsát, a fahájasat már énis kipróbáltam a következő képpen:
egy bögrébe tettem 2 ek.-nyi mézet, 1-ek.-nyi glicerint+fehéjport kb 2ek.-val az egészet összekevertem majd ebbe bele a dohányt, amit előtte kimostam 3 szor.
ennek csak kicsit lett fahéj íze.
2 válaszoló neked erőteljes fehéj íz volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!