Melyik a legolcsóbb boltba kapható cigi és mennyi?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 11:56
11/18 anonim válasza:
Egyik ismerősöm Ukrajnából hogy olcsó cigit. Asszem 300Ft-ért. De valami ritk@szar. SOHA ne vegyetek ukrán cigit!
13/18 anonim válasza:
Hát 500 alatt: Bond, Goldengate, Viceroy, Moon, Ronson, Mustang, LD ezeket lehet itt nálunk kapni. 500-ér ott a Symphonia is. Szivarkák pedig: 280-ér Sláger és 300-ér Silverado (20 szálas mind2) illetve a 10 szálas Candle Light 390-ér. De utóbbi 2 csak dohányboltba kapható.
14/18 anonim válasza:
Én ukrán Bondot veszek!1000 egy karton!
17/18 anonim válasza:
már majdnem mind 500 fölött van az enter is 490 3 és csak 300 volt
18/18 alekosz00 válasza:
van egy nagyon ólcso cigi 200ft kereken aza neve hogy Stall Mad de nagyon rossz vagy is nekem nem tetszik 22szál van benne csak itt tiszaburán van ilyen hát vagyis szerintem mer amikor megyek vidékre máshová nem tudok olyat sohasem venni kékes fekete dobozban van és az van csak rá ira hogy Stall2x de lehet hogy neked tetszeni fog ha meg veszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!