Hol tudnék legolcsóbban elektromos cigarettát venni?
Figyelt kérdés
olyat amit újra lehet tölteni meg minden, nem olyat amit x slukk után kidobhatok.
van pár haverom akiknek volt és ők 2000 forintért vették, meg is mutatja majd az egyik hétfőn hogy hol vette, de azért megkérdezem itt is hogy talán webáruházon keresztül lehetne-e ilyen olcsón venni. :)
2012. okt. 13. 10:34
11/14 A kérdező kommentje:
most éppen egy kritikus videót raktál be. az a helyzet hogy ezt nem venném meg, mert félek hogy az lesz amit a csávó mondott hogy megveszem és töltés után kb 4 slukk után lemerül.:S
vettem már eldobható e-cigit b*zmeg és az volt ráírva hogy 700 slukk. hát miután megvettem arra másnap merült le, pedig 100 slukknál se jártam..
2012. okt. 26. 21:45
12/14 Masnee3 válasza:
Van hozzá 6-7 patron, de jah van töltője is a ciginek.
13/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!