Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ismeri valaki az iPak nevű...

Ismeri valaki az iPak nevű e-cigit? Vélemények?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

2012. okt. 11. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez nagyon drága...meg ezek az egyszer használatos patronos megoldások nem is igazán jók, árba se kifizetődő.

Nekem tapasztalatom van ezzel a fajta e-cigivel, árban nagyon jó (kb. 100 Ft-ra jön ki EGY DOBOZ(!) cigi), nagyon jó ízeik vannak (a dohányos ízek között is vannak jók, de én a gyümölcsöset szeretem inkább). Árban szerintem nagyon jó, nagyon könnyű karban tartani, a boltban nagyon segítőkészek, kipróbálhatsz egy csomó féle aromát mielőtt megveszed.

Nekünk ez a patron vált be, nagyon szeretjük:

[link]

Ezzel az akkumulátorral:

[link]

Erős akkumulátor, gyorsan és könnyen feltölthető, sokat bír, nagyon jó a torokhatása a ciginek, tényleg mint egy rendes cigi.

Aromák bele pedig itt vannak:

[link]

Lehet kapni szettben is, de most azt nem találom, úgy valamivel olcsóbb. Böngészd végig az oldalt, nekünk ez a patron és akksi vált be, de van nagyon sokféle. Ha meg komolyan érdekel a dolog, akkor személyesen ajánlom őket, mert úgy ki tudod próbálni milyen is valójában.

2012. okt. 11. 09:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Főleg az elsőnek a részletes leírást! Meg is nézegettem a honlapot, és most új kiszemeltem van :)

[link]

Én ragaszkodom a cigi kinézethez, úgyhogy nekem ez jönne be, bár írták máshol, hogy az aksi nem bírja sokáig, de én amúgy is átlag 5-6 szálat szívok naponta, csak társaságban, sör mellett többet... Szerintem ő lesz az igazi. :)

Köszi még egyszer!

2012. okt. 12. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha már cigikinézetű, akkor a Joye 510 a legjobb választás.

Majd a porlasztót időnként cserélned kell (párszor lehet tisztítani is). A patront viszont nagyon sokszor fel lehet tölteni.

Ha jót akarsz, akkor otthonra veszel ilyen kerámiapatront

[link] benne van a porlasztó és a patron is egyben, ezt ritkábban kell tölteni. Ilyet nem láttam ott, ahol a készletedet nézted, de lehet, hogy van.

Viszont az indulókészlethez én vennék rögtön még egy T3 porlsztót (tankot), mert azt néha cserélni kell, ott ahol a készleted van, most csak 1100 Ft.

És vennék egy pótakkumulátort is, meg egy hálózati töltőt.

Szóval lehet, hogy jobban járnál egy dupla készlettel.

2012. okt. 12. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!