Szerintetek? Ma próbáltam ki elöször a cigit és félek. Annyi kérdésem van.
hány szál után lehet rászokni?milyenek az elvonási tünetek? éghet a cigitől a gyomrom?hány szál után és milyen bajaim lehetnek?ha csak néha cigizek attól is lehet bajom?
amúgy nem akartam elszívni ,de nagyon nehezen barátkozok és végre vannak barátaim és nem mertem nekik nemet mondani mert félek hogy utána egy barátom se lesz(elöször nemet mondtam amúgy csak még egyszer megkérdezték és akkor elfogadtam),erről mi a véleményetek?
Egy valamit szeretnék neked mondani, de nem kötekedésből: anyám és apám is dohányzik, napi kb 2-3E Ft. Egyik sem dolgozik. Havi bevételünk cirka 150E Ft. Ki lehet számolni mennyi marad. Egyetemre járok, mivel nincs lehetőségem az órák sokszínű elrendezése miatt dolgoznom mellette, ezért valószínű, hogy azt is ott hagyni. Könyveket sem tudom megvenni. A szüleim bizonyítottan a cigitől betegek, persze hülye az orvos.
Kívánom neked szívből, hogy ne szokj rá, hiszen anélkül teljes életet élhetsz, de a cigivel nem. Nem jó az, hogy egy normális ember megfullad a szagodtól. Van normális társaság is, keresd meg azokat. Aki csak azért lenne jóba veled, mert dohányzol, az nem igaz barát.
Gondold át alaposan, és írj privátba, ha ez megtörtént!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!