Ez baj? A barátom jó pár hónapja gyógyult ki a rákból, de megint cigizni akar. Mit csináljak?
Nemhogy örülne hogy helyrejött, máris ölné meg magát megint, ne haragudj de én otthagynám a helyedben.
Nem kínlódnék vele.
Ő is diétázott, sőt még most is próbálja betartani. nem evett cukrot és most is csak ritkán eszik, de azt mondta ha visszaszokik akkor egyáltalán nem eszik, csak meg legyen az öröme! régen nem tudom h mennyi volt a nap szálja de 3 több nem volt, most azt mondta heti 3 szálnál többet nem akar, az is a maximum, a suli miatt sztressz miatt van. egyébkánt neli azt mondják testileg h erős, nem tudjak a betegség okát, de volt alternativ gyógykezelőknél akik azt mondták, hogy akkor lelki a baja. szóval látok reményt, hogy az a heti egy két szál nem súlyosbít semmit :)
egyébként szerintem apukád csak csirke húst egyen, ha nem bírja megállni, a vörös hús mindenbe káros.
A cigi minden rák esélyét sokszorozza.
Ha neki ez jelenti az örömet, csinálja, de én nem asszisztálnék hozzá. Ahhoz is van joga, hogy elvágja az ereit, de hadd ne én adjam kezébe a kést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!