Kedves Dohányzók! Akartok még cigizni?
2009. júl. 30. 15:15
11/18 anonim válasza:
a dohányosok mind akaratgyenge emberek, akik nem törődnek senkivel és semmivel a környezetükbe
12/18 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=8fDxVQIlT2U
akartok még játszani ?:D
13/18 anonim válasza:
Baba alatt nem szívtam aztán egy évig nem is jártam olyan társaságba. Most megint rajtam a kényszer érzés, hogy gyújts rá gyújts rá!!!! most megkeresem a cigim és valahol biztos találok valami gyújtó eszközt is... :) Nincs senkim aki ne ellenezné és aztmondaná míg velemvagy addig ne tedd, kell ilyen a baba az volt meg mert az orrom nem bírta a szagokat. de most akár a nappaliban is , egy ilyen videó nem rettent el.Meg nem lehet csak úgy ukmukfuk letenni. Az egyhónaposnak üzenem kitartást ,ne olvasson ilyen irományokat!!!Mert ott a kényszer!!!!
14/18 anonim válasza:
Az 1hónapos vagyok,lehet hogy nem hiszitek el de egyáltalán nemérzek kényszert. Nem is tudom minek szívtam eddig,volt mikor nem is esett jól. És a párom is sokkal kevesebbet szív mint eddig. Én elhatároztam hogy többet nem gyújtok rá,este elszívtam az utolsót és másnap már nem gyújtottam rá. Nincsennek pótcselekvéseim sem.
15/18 anonim válasza:
igen...én is továbbra dohányozni fogok:)
16/18 anonim válasza:
Igen!! És fogok is! Nem kapok a szívemhez egy gyengécske, áltsuli szintű felvilágosító film láttán.
17/18 anonim válasza:
nem elrettentő példa, aki dohányzik évek óta, nem fog leszokni, hacsak nincs nagy baj.
ez egy függőség. a nikotin erős drog. fizikai függőséget okoz.
tudom, én is dohányzom. nem minden esetben lesz tüdőrákos az ember ha cigit szív. papám 60 éve dohányzik (töltött cigit szív), és semmi baja nincsen.
18/18 anonim válasza:
egyszerűen azt nem fogom fel, hogy mi köze van hozzá bárkinek is, ha dohányzom.
az alkohol ellen miért nem készülnek ilyen filmecskék?
rohadtul unom, hogy csesztetnek ezzel.
azt ítéljék el, aki 8 hónapos terhesen pumpálja a cigarettát, vagy a kisgyerek képébe fújja a füstöt az anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!