A Cherry és a Vanilla eléggé különböznek egymástól. Jelenleg Vanilla-t szívok, az valami isteni, de nekem a Cherry is bejött. Én azt mondom, ki kell próbálni!
Ahol én vettem, ott van Black is, Vanilla is, Cherry is meg Special is, de ennyi.
Azt nem tudom, milyen a Special sajnos, de engem is érdekelne. Olyan lehet, mint a Black szerintem...
2012. szept. 11. 16:46
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Ha jó mindkettő, akkor ki fogom próbálni. Csak nem tudtam mennyire intenzív. Mert szívtam már olyan cseresznyés cigit aminek finom volt az illata, meg a füstjének is finom volt, de az íze sima dohány ízű volt.
Ha lesz abban a dohányboltban ahova megyek Special is, akkor azt fogok venni és majd megírom milyen :)
2012. szept. 11. 17:24
3/10 anonim válasza:
Cherry valami Isteni! Cseresznye szag van utána, ajkadnak cseresznye íze van. Íze is cseresznyés..Elég drága de nagyon jó! Ugyan ez a véleményem a vanilliásról is. Nagyon jók!
2012. szept. 12. 19:34
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Már kíváncsi vagyok.
Ment a zöld mindkettőtöknek. :)
2012. szept. 12. 21:27
5/10 anonim válasza:
Én is Djarumot szívok már egy jó ideje;) Úgy gondolom, megéri az árát, nincs ennél jobb cigi! Szerintem a Black a legfinomabb. A vanille nem rossz cigi, meg finom dohány van benne, de az sztem nem ér meg annyit amibe kerül. A cherry viszont pont ellenkezőleg, ahogy az egyik válaszoló már leírta, nagyon érződik és megmarad, bnők imádják ;)
2012. szept. 13. 17:02
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! :)Mindenképp kipróbálom minél hamarabb.
2012. szept. 15. 13:25
7/10 anonim válasza:
Én ma vettem. Nagyon finom a dohány nagyon jóminőségű a szűrőn van a vaníllia aroma amikor szívod csak a dohány ízét érzed de miután kifújod és meg nyalod a szád nagyon átható íze van . A dohány olyan jóminőségü hogy pattok amikor szívos én először megilyedtem ,a füst nagyon erős és kellemes dohány illata van . Nagyon nagyon finom
2014. jan. 31. 17:27
8/10 anonim válasza:
Nekem a dDjarum special jobbvolt mint a black. Sajnos cseresznyésről nemis hallottak a trafikban..xd
2014. dec. 18. 21:17
9/10 anonim válasza:
Én megvettem mind az 5 fajtát nekem mindegyik bejött és 2 hetente veszek egy újabbat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!