Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A sima ömlesztett dohányok...

A sima ömlesztett dohányok közül melyik az, aminek betöltve legjobban hasonlít az íze a dobozoshoz?

Figyelt kérdés
az a tapasztalatom, hogy aki tölti a cigit, arra nem úgy néznek azok, akik a dobozost szívják. mmintha lenéznék, mert az rosszabb. pedig abban is ugyanúgy dohány van. mégis, be kell vallani, tényleg finomabb a dobozosabb. ez miért van? melyik az a márka amit ha betöltök, nem lesz olyan "töltött cigi feelingje és íze? ( persze tudom, teljesen olyan soha sem lesz, de ha pl viceroyt veszek, meg töltöm, nem is hasonlít a 2 nek az íze. Egyébként a tölött az károsabb? úgy hallottam igen, de nem tudom miért lenne az, mikor ugyanaz van benne.
2012. szept. 8. 08:56
 1/1 nevem-senki válasza:
Azért károsabb, mert a hüvely vastagabb, így több dohányt szívsz el. Viszont nincs àtitatva különböző aromákkal, ahogy a dobozos.
2012. szept. 8. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!