Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A közép iskolában a büfében,...

A közép iskolában a büfében, hogy hogy árulhatnak cigit?

Figyelt kérdés

ma arra lettem figyelmes, hogy többen is, darabra veszik a cigarettát, és wc-be mikor be mentem, tiszta nikotin szag volt, és mindenki ott dohányzott.

Azért nem gondoltam volna, hogy ilyen lehet egy állami iskolában.

2012. szept. 5. 13:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy árulnak, de hogy eladnak kiskorúaknak is??? És ráadásul a WC-ben cigiznek...na ez a gáz.
2012. szept. 5. 13:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem árulhatnak,de a büfés jó forgalmat akar magának.

Arról meg külön megvan a véleményem,aki a wc-ben cigizik, legyen az gyerek vagy felnőtt...

2012. szept. 5. 13:36
 3/14 A kérdező kommentje:

15-16 évesek veszik a büfében.

Nem lehet el menni wc-re sem, mert kb 15-en vannak bent, és dohányoznak.

És akkor el megy valaki wc-re, nem cigizni, ha nem elvégezni a dolgát, akkor már megy utána a tanár.

2012. szept. 5. 14:54
 4/14 anonim válasza:
MEgkérdezhetem, hogy melyik suliba jársz? (Ha nem szeretnéd ide kiírni, akkor írj csak kerületet/települést, kíváncsi vagyok nagyon) :)
2012. szept. 5. 15:21
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem is írd meg légyszi, érdekelne, hogy hol megy ilyen jól a sorotok :D

Amúgy a wc-ben cigizni nagyon gáz, általános iskolás szokás, 15-16 évesen keressenek (mi is keresünk) egy parkot, vagy valamit, ne a mosdóban szívják...

2012. szept. 5. 16:22
 6/14 A kérdező kommentje:
igazad van, de nem lehet ki menni a suliból, az udvaron meg nem lehet rá gyújtani.
2012. szept. 5. 17:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Suli után, suli előtt? Azt a 6-7 órát ki lehet bírni...
2012. szept. 5. 18:37
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, van-e rá törvény, de engem bosszant, hogy ilyen megtörténhet. Légyszi jelentsd valakinek egyelőre ott iskolán belül ezt az árusítós dolgot! A wc-kbe meg minden szünetben menjenek tanárok ellenőrizni szerintem.
2012. szept. 5. 18:59
 9/14 anonim ***** válasza:
21%
8-as vagyok megin, óra alatt is legyen ott valaki felügyelni, nálunk csomószor órán dohányoztak. És én mindig beköptem, aki a wc-n dohányzott:D
2012. szept. 5. 19:01
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
bár a nikotinszag érdekes :DDDDDD
2012. szept. 5. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!