Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi idő után látszik meg,...

Mennyi idő után látszik meg, hogy valaki dohányzik e?

Figyelt kérdés

és a dohányzás elkezdése után mennyi idő lehet amíg megállít a növekedésben? (ha megállít egyáltalán)

Bocsi ha kicsit értelmetlen nem tudtam máshogy leírni.

2012. aug. 31. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem állít meg a növekedésben. Ezzel idióta szülők riogatják a hülyegyerekeket. Én 13 éves koromtól dohányoztam 35 éves koromig, de nem látszott és nem is látszik most sem (182cm/100kg). 2 éve leszoktam, de semmi nem változott: nem köptem kátrányt :) (mint azt valamelyik vadparaszt írta itt), nem köhögtem soha, hacsak nem voltam náthás.
2012. aug. 31. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Rögtön látszik,ahomikor rágyujt az illető,utána meg érződik,mert büdös a lehelete.
2012. aug. 31. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez nem csak az időtartamtól függ, hanem az intenzitástól. Nem mindegy, hogy napi két szál, vagy két doboz. És az sem, hogy valaki fiatal, vagy idősebb.

Aki erős dohányos (volt), annak a bőrén látszik meg ránézésre. És az nem is múlik el, hiába szokott le valaki.

2012. aug. 31. 13:31
 4/8 A kérdező kommentje:
15 vagyok ha napi 3 szálat szívok attól megállok a növekedésben?
2012. aug. 31. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
2012. aug. 31. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
Nem, de ha emiatt leszoksz, akkor igen.
2012. aug. 31. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A kajapénzből veszed? Az árthat a növekedésednek!
2012. aug. 31. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:
89%

ELVILEG pár hét után tartósabban büdös lesz az ujjad és a szád. Később (ez változó) sárgás-barna elszíneződések jelennek meg az ujjaidon. Fakó, ráncos bőr. Csúnyácska fogak.

Igazából csak ezek az állítások vannak úgy alátámasztva hogy hihetőek legyenek:) Három dohányos ismerősöm volt- 2-nek meglátszik a fogán, a harmadikon semmi. A többit ha mutatnák se venném észre :D

2012. aug. 31. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!