Ma olvastam, hogy jövőre a cigi ára akár 900 Ft is lehet (1 doboz). Benneteket ez ösztönöz leszokásra vagy mindenképpen megveszitek?
Figyelt kérdés
Hány doboz cigit vesztek egy hónapban?
Lehetőleg próbáljatok a kérdésre válaszolni, nem szeretnék dohányos/nem dohányos vitát, sem örömködést, sem kormányszidást. Csak az érdekel, hogy van-e összefüggés az ár és a vásárolt mennyiség között.
2012. aug. 30. 10:43
11/15 anonim válasza:
Én inkább töltöm,veszek havonta két csomag dohányt 2500-2800 Forintért,és ennyi.Sokkal olcsóbban kijön,mintha doboz cigit vennék,és a boltinál jobb is.Anyukám is töltöttet szív,mindketten megspórolunk egy tizest havonta.
12/15 anonim válasza:
Én kocadohányos vagyok, általában 1 hónap 1 doboz, de van hogy 1 doboz 3 hónapig megvan. Még ebben az évben veszek vagy 4 dobozt, betárazok kicsit jövőre, aztán majd elfogy ha elfogy. Nekem is főként bulialkalmakkor fogy el több szál, szóval nem vészes az az évi nagyon max 5000 ft, ami cigire megy el.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azt sajnálom, hogy pont azoktól nem jött válasz, akik napi nagyon sokat szívnak. De mindenkinek köszi, tényleg!
2012. aug. 31. 10:01
14/15 anonim válasza:
Nekem a cigi 'ingyen van' mert anyám tölti és a 160 g dobozból nem túnik fel ha el el tünik egy kis dohány így engem nem érint :D
15/15 A kérdező kommentje:
Na jó, de mi lesz, ha "anyád" is kevesebbet vesz, mert nem lesz rá pénze? És ha kevesebbet vesz, neked is kevesebb jut, illetve jobban feltűnik, ha elveszel a kevésből.
Vagy... mi lesz, ha úgy dönt, hogy leszokik? :)
2012. nov. 13. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!