Párom 13 éve dohányzik. Szeretném, ha leszokna. Hogyan érjem el, hogy úgy döntsön, leszokik, és közben azt higgye, hogy ezt ő találta ki, nem én vettem rá?
Semmit. :(
Enyémet se lehet... Ötletem nincs mit lehetne alkalmazni egy ilyen erős dohányos férfin, de ha megvan az ötlet érdekelne! :D
Én is leszoktam, már egy éve! :D Nem hatott rá. :(
Gondolom az érvek nem hatnak neked se.
Aztán óvatosan, ne legyen balhé! :)
Én eleve nem jönnék össze egy dohányossal, de feltételezzük, hogy igen.
Szembesíteném a dohányzás káros hatásaival egy általam jól megírt cikk keretében.
Ha ez nem működne elhagynám.
De feltételezzük, hogy mellette maradnék valami varázslatos oknál fogva.
Ez esetben lelki terrort alkalmaznék és jutalmaznám a dohányzásmentes napokért.
Ha nem látnék javulást elhagynám a fenébe.
Husmus. Lehet, hogy te nemérzed, de seggszagú a szád. Nem csak a szád olyan, mint egy segg, hanem az egész ruhád bűzlik attól a szartól, amibe pár évtized múlva beledöglesz és nem áll fel tőle a farkad és többszázakat, ezreket költesz naponta.
Lehet, hogy én vagyok a köcsög, de azt akarom, hogy az emberek egészségesen és boldogan éljenek, a cigi, meg az egyéb drogok már ideig-óráig elhoznak egy kis boldogságot, amit más úton is megszerezhetnél, de belülről szétrohasztanak. A közelemben élőkkel szemben meg kötelességemnek érzem, hogy pofájrúgjam őket, amikor valami hülyeséget csináljanak.
Ha arról lenne szó, hogy ő a citromos fagyit preferálja én meg a vaníliásat, akkor nagy ívben leszarnám ezt a nézetkülönbséget, még akkor is, ha minden nap azt kell ennem, de eszem ágában sincs asszisztálni ahhoz, hogy tönkretegye magát és engem a cigarettával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!