Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Párom 13 éve dohányzik....

Párom 13 éve dohányzik. Szeretném, ha leszokna. Hogyan érjem el, hogy úgy döntsön, leszokik, és közben azt higgye, hogy ezt ő találta ki, nem én vettem rá?

Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg, hogy ő határozza el, hogy le akar szokni, különben nem fog neki menni, ha nyaggatom. Felesleges. Én már leszoktam, de ez nem inspirálta :P Mit tehetnék még, hogy magától úgy döntsön, hogy leszokik? (20 vagyok, ő pedig 23)
2009. júl. 27. 00:17
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
10 éves kora óta dohányzik? atyaég.
2009. júl. 27. 00:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Semmit. :(

Enyémet se lehet... Ötletem nincs mit lehetne alkalmazni egy ilyen erős dohányos férfin, de ha megvan az ötlet érdekelne! :D

Én is leszoktam, már egy éve! :D Nem hatott rá. :(

Gondolom az érvek nem hatnak neked se.

Aztán óvatosan, ne legyen balhé! :)

2009. júl. 27. 00:50
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
sehogy. ne szólj már bele az életébe. mikor összejöttetek gondolom tudtad h dohányzik. akkor most ne akard megváltoztatni. majd leszokik, ha akar. magától, saját elhatározásból.
2009. júl. 27. 01:01
 4/7 anonim ***** válasza:
28%

Én eleve nem jönnék össze egy dohányossal, de feltételezzük, hogy igen.

Szembesíteném a dohányzás káros hatásaival egy általam jól megírt cikk keretében.

Ha ez nem működne elhagynám.

De feltételezzük, hogy mellette maradnék valami varázslatos oknál fogva.

Ez esetben lelki terrort alkalmaznék és jutalmaznám a dohányzásmentes napokért.

Ha nem látnék javulást elhagynám a fenébe.

2009. júl. 27. 01:22
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
hú, vmi uralkodni akaró, beháborodott antidohányosnak nagyon nemteccett a válaszom :D szánalmasok az ilyen emeberek, komolyan. hagyjátok már élni a párotokat, ne telepedjetek ennyire rá, és főleg ne akarjátok megváltoztatni.
2009. júl. 27. 01:22
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Husmus. Lehet, hogy te nemérzed, de seggszagú a szád. Nem csak a szád olyan, mint egy segg, hanem az egész ruhád bűzlik attól a szartól, amibe pár évtized múlva beledöglesz és nem áll fel tőle a farkad és többszázakat, ezreket költesz naponta.

Lehet, hogy én vagyok a köcsög, de azt akarom, hogy az emberek egészségesen és boldogan éljenek, a cigi, meg az egyéb drogok már ideig-óráig elhoznak egy kis boldogságot, amit más úton is megszerezhetnél, de belülről szétrohasztanak. A közelemben élőkkel szemben meg kötelességemnek érzem, hogy pofájrúgjam őket, amikor valami hülyeséget csináljanak.

Ha arról lenne szó, hogy ő a citromos fagyit preferálja én meg a vaníliásat, akkor nagy ívben leszarnám ezt a nézetkülönbséget, még akkor is, ha minden nap azt kell ennem, de eszem ágában sincs asszisztálni ahhoz, hogy tönkretegye magát és engem a cigarettával.

2009. júl. 27. 01:40
 7/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ezen nincs mit taktikázni, úgysem mész vele semmire, na meg amúgy is... Ülj le vele, és mondd meg, hogy Te leszoktál, sokkal jobban érzed magad így, és szeretnéd, ha ő is letenné a cigit, mert félted az egészségét. Most hogy nem dohányzol, amúgy sem esik jól Neked a cigi szag, és örülnél, ha Ő is megpróbálna leszokni. Ha Ő is szeretné, meg fogja próbálni. Részben miattad, részben mert ezek szerint Ő is szeretné már letenni. Ha meg tojik bele, akkor úgyse tudsz mit tenni, el kell fogadni.
2009. júl. 27. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!