14 évesen mondtam el apámnak mert hozzá költöztem,azért tisztába legyen vele.. Anyám meg tudta alapból,neki már anno elmondtam,de semmi kertelés csak megmondtam.
De nálunk más volt a helyzet egyikőjükkel sem éltem.
9 évesen meg mikor kipróbáltam meg egy nyarat cigiztem,mert hű de menő,akkor le is buktam persze,nagyon kiaakadtak rám. De mikor már rászoktam és úgy valltam színt,természetesen nem buktak ki.
11-12-13 évesen. Már nem emlékszem rá. Durván egy évig szívtam,tömött kék Golden Gate-et,de aztán abbahagytam. (Szüleim nagyjából tudták,legalábbis sejtették,nagy ügyet nem csináltak belőle.) Komoly függőség nem alakult ki,de azért hiányzott.
Most 15 vagyok,e-cigizek,vp-zek,és néha-néha szívok rendes cigit is,ugyan úgy tömött kék GG-t,vagy szürke Viceroyt,de van,hogy cherry-s szivarkát.
Most tudnak róla.
Én nőttem továbbra is,nem hatott szerencsére.
Amúgy kb. 12 évesen kezdtem cigizni,de többször is abbahagytam,anyáék sejtették. Most cigizek,16 vagyok,és tudják. Nem csinálnak belőle ügyet. Pontosabban nem hagyom,hogy ügyet csináljanak belőle,nem az ő pénzükön veszem,otthon nem cigizek,az én életem,az én dolgom.
Amúgy az őszinteség a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!