Milyen cigiket próbáltál már és szerinted melyik volt a legjobb?
Figyelt kérdés
Főleg 0,3 -0,4 körüliek érdekelnek, de bármit írhattok, mert kíváncsi vagyok. :)2012. aug. 24. 16:29
1/5 anonim válasza:
Citromsárga multi 0.3 Imádom. 700-720 körül van. :)
2/5 anonim válasza:
1 vok. am pròbáltam: szofi, LD, pall mall, Bond, vicory. Remélem segítettem. :))
3/5 anonim válasza:
Mindegyik cigi rossz, SÚLYOSAN károsítja az egészséget, büdös, drága, függőséget okoz...
30/f
4/5 anonim válasza:
próbáltam: világoskék pall mall, fehér multi, narancs pall mall, vaniliás momentos, barna sophiane
legjobb: vaniliás momentos, barna sophiane, narancs pall mall patitntós!
és ki akarom még probálni a dunhill switch-et is.
5/5 anonim válasza:
Ezeket próbáltam: fehér,szürke,kék,piros Viceroy,kék Bond,narancssárga,kék Multi,kék Golden Gate,piros Golden Gate,meg Sophie,de,hogy milyet azt már nem tudom.
MEg volt még jópár,de azokra már nem emlékszem. :D
A legjobb a tömött kék GG volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!