Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért jó a füves cigaretta?

Miért jó a füves cigaretta?

Figyelt kérdés
Érdeklődöm, hogy miért jó elszívni egy füves cigit, hogy mik a hatásai, milyen érzés, stb...
2009. júl. 24. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon klassz, főleg ha jó kedved van, de ha rossz akár a depresszióba is kergethet.
2009. júl. 25. 00:41
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

Alapvetően az a legfőbb hatása, hogy tágítja a tudatod, olyan dolgokban fedezheted fel az ok-okozatiságot, amit amúgy nem vennél észre, vagy nem foglalkoznál vele. én nagyon kreatívnak érzem ilyenkor magam, dőlnek belőlem a jobbnál jobb ötletek, sziporkák. a hatása attól is függhet, hogy alapból milyen a lelkiállapotod. ha jó kedved van, még jobb kedved lesz, mindent szaron képes leszel röhögni, olyanokon is, ami amúgy rohadtul nem vicces. ha olyan társasággal szívsz be, ahol van pár intelligensebb, szélesebb látókörű arc, nagyon jókat lehet filozofálni, érdekes beszélgetés alakulhat ki, mivel ahogy már írtam, képes leszel meglátni a dolgok mögöttes tartalmát is, jobban el tudsz vonatkoztatni. jellemző nagyon, hogy ilyenkor elvont képekben gondolkodsz és szóban is így fejezed ki magad. néha azonban szarul üt be, főleg ha úgy tépsz, hogy sok lelki probléma nyomaszt, akkor könnyen rápöröghetsz ezekre beszívva, és rádjöhet egy kiadós pánikroham, akár halálfless is. ez akkor is bekövetkezhet, ha túlszívod magad, vagy túltömitek a cigit. ennek kapcsán nem javasolt beforgatós dolgokról beszélgetni, pl halálról, súlyos betegségeről, világvégéről, vakságról, gyilkosságokról, mert ez is komoly pánikrohamot idézhet elő. további hátránya még, hogy pár óra múlva, mikor már kimenőben van a hatása, beüt az ólomfej effektus, azaz rádtör egy iylen ólmos fáradtságféle.

a hatás alatt nagyon jó móka kreatív tásasokat játszani, pl activityzni, mi mindig eltesszük a rajzolós fealdatokat, jó rajta utólag is röhögni. nagy élmény ilyenkor groteszk, humoros filmeket, sorozatokat nézni, amilyen pl a South Park vagy a F. Guy.

úgy nagyjából ennyi.

2009. júl. 25. 01:00
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Hát ez nagyon gáz hogy majdnem mindenki előttem azt ajánlotta neki hogy próbálja ki... Igen le lehet pontozni. Miért kéne kipróbálnia?? Nem menő egyáltalán a fű akármennyire is hiszitek.... Na mindegy mindenkinek maga dolga de legalább ajánlgatni nem kéne. Hogy a kérdésre válaszoljak, mindenkinek más hatást vált ki, van aki tombolni kezd, meg vigyorogni, meg önfeledten énekelget mások előtt, meg megszűnnek a gátlásai minden értelemben, de olyat is láttam már akit elszomoritott és minden világfájdalma a fű hatására jött ki rajta. Van ahol azt írják, hogy már az első szálba bele is lehet halni ha valakinek nem bírja a szervezete, de ez inkább csak elrettentés... ez nem túl igaz. Mindenesetre lehet hogy régimódi és szar vagyok, de én azt mondom hogy ne próbáld ki.
2009. júl. 25. 10:15
 14/15 anonim ***** válasza:
39%
Hihetetlen, hogy itt arra biztatjátok a kérdezőt, hogy próbálja ki. Nem értem egyszerűen. Biztos velem van a baj, hogy ennyire felháborít, hogy valaki ilyenekkkel él, sőt, természetes neki. Azon a gondolatmeneten és érvelésen túllépve, hogy "nem is olyan káros mint az alkohol" stb, van még más ok is ellene: tetszik van nem, TILTOTT! Miért kéne megsértenem a törvényt?
2009. júl. 25. 10:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Rendben, hát okosabb sokkal nem lettem.. de köszi a válaszokat!
2009. júl. 25. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!