Milyen cigit szívtok és naponta mennyit? (kor, nem)
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 15:37
11/26 anonim válasza:
A dohányzás káros. Ha ezt tudom, nem vagyok olyan idióta, hogy rágyújtsak.
12/26 anonim válasza:
mi vagyunk, és szeretünk cigizni (tisztelet a kivételnek). és lehet tovább élünk mi te, még ígyis.
13/26 anonim válasza:
De nem vagyunk olyan idióták, hogy olyan topicba írunk, amihez semmi közünk, és nem tudunk a kérdésre válaszolni!
14/26 anonim válasza:
Sárga Bond, fél dobozzal naponta.
25L
15/26 anonim válasza:
1 nap fél doboz, egyébként szép hogy 14-16 éves gyerek 2 dobozt szív el naponta, majd megbánja.
N/49
17/26 anonim válasza:
16/F West Ice kb. fél doboz naponta.
18/26 anonim válasza:
Most nyáron szívom a Kék Multi SPLASH-t de ez csadk nyáron lesz, amugy elszivom ha nincs más kék bond, narancs pall-mall, kék multi. általában amugy nyár előtt arany marbit szívtam hosszut. általában napi fél doboz, buliban akár 2 is meglehet. Kedvencem a Djarum Black de ebből az ára miatt (1250) cdsak kb havi 1 dobozzal tudok venni ezt beosztom ám nagyon:D amugy probáljátok ki szegfűszeges ropog a szegfűszeg mikor szívod és tök designes az egész cigi fekete szinű:D
Amugy 16/F
20/26 anonim válasza:
6-7 szál hétköznap, buliba egy doboz és Narancssárga PallMall vagy ezüst Marlboro. :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!