Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Táborban vizipipáztam. Ez...

Táborban vizipipáztam. Ez káros, lehet tőle vmi bajom?

Figyelt kérdés

Táborba a fiúk hozta vizipipát, és persze kipróbáltuk. Esténkét pipáztunk, jó volt meg minden, csak azt szeretném tudni, hogy ez mennyire káros? Ugyanis olvastam olyat is, hogy nem káros, de olyat is hallottam hogy 100 szál ciginek felel meg. Melyik igaz? Attól hogy párszor szívtam, nem lehet semmi bajom, ugye?

15/L

2009. júl. 23. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Káros valamennyire,de a 100 szál cigi túlzás. Nem,nem lesz bajod tőle.
2009. júl. 23. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
nyugi, nem lesz semmi bajod, ha a 100 szál cigi igaz lenne, akkor nem sok vizipipás élne...
2009. júl. 23. 14:33
 3/5 anonim válasza:
nem lesz semmi bajod? miért lenne? attól hogy szívtál párszor nem történik semmi. Én már többet is szívtam mint 5 csomag cigi... és élek. Nyugi, ne parázz ennyiért.
2009. júl. 23. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz nyugi.Egy jó élménnyel gazdagabb vagy!Én mniden nap pipázok 5 éve és semmi bajom!
2009. júl. 23. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Vmennyire káros, de nem annyira mint a cigi.
2009. júl. 23. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!