Támogatnál egy ilyen dohányzás elleni törvényt?
A legerősebb cigiket szívtam eddig is, ha ez után változtatnak, engem nem befolyásol.
Egyébként dohányosként azt gondolom, hogy nem sokan szoknának le, előbb-utóbb elvonási tüneteik lennének és kiötölnék, hogy inkább szívnak erősebbet. Az elején húzósnak éreznék, de aztán megszoknák. Valahogy elve rászoktak a cigire, az a kezdet is köhögős volt talán...
inkább aki dohányzik tilos legyen közterületen dohányozni pl.:parkokban játszótéren buszmegálóban
és jókora bírság aki ezeknek nem tesz eleget
Verjük meg a cigi elleneseket! XD
de most komolyan? Aki cigizik pl.: én az figyel arra, hogy a hamu a földre menjen, és ne a levegőbe, és nem az a legfőbb szórakozásom, hogy a 2 hónapos anyámasszony katonája bébire pöfögöm a füstöt. Tessék kimenni a főútra, a gyári negyedbe és kapnak olyan szennyezést mint a csuda. Mondok valamit nemrég a buszmegállóban vártam a barátommal. Fogtuk egymás kezét. (nem cigiztünk, nem nyaltuk, faltuk egymást) Jön a 60 éves nénike, a 10 éves unokájával és ránk szól, hogy ne legyünk már ilyen gusztustalanok! Mivel? Még csak nem is csókolóztunk, semmi ilyen. Még puszi se, egy kéz a kézben. Nah erről az országról is meg van a véleményem. Jah és ha olyan patyolat lenne a város, akkor az egészségünk, védekezőképességünkkel mi lenne ebben a túlzottan tisztított, makulátlan, erkölcsös világban??? Meghalna mindenki, mert nem bírna megélni. Mert hozzá van szokva a saját komfortjához. Nem buborékban élünk, közösségben. Akk az jön, hogy a dohányosok is. Valószínűleg nem szándékosan a másik arcába megy a füst. Véletlenül a szél miatt. Környezetvédőknek: hallottak olyat, hogy dohányos embernek kertje van, fái, füve, meg virága. Nah az a vacak növény mit csinál a nem dohányzó, pöfögő autójuk után is tisztítja a levegőt. Vagy esetleg olyan nincs amikor a dohányos a házából elviszi a szelektív kukákig a papírt, meg a sörös üveget, és a kólás palackot? Jéé a dohányosok is tehetnek valamit a környezetért. És van egy pár aki tesz is. És hány dohányos szülő gyűjti a papírt a gyerekkel a sulis papírgyűjtésig? Egy pár... nah ennyi. A törvényekkel ki vagyunk. + látszik, hogy az ország hova jut a törvényekkel. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!