Black Devil, Pink Elephant cigarettát honnan lehetne szerezni elfogadható áron? :S
Figyelt kérdés
ebay-en találtam 2400ért, de az kicsit sok...2012. aug. 13. 16:04
1/10 anonim válasza:
Ausztriában lehet venni viszont a mostani cigiárak mellett olcsóbban nehezen találsz főleg, hogy ott drágább a cigi de a magasabb fizetésnél megtehetik.
2/10 anonim válasza:
Én augusztus elején voltam Prágában, ahol dohányárúra szakosodott boltokban lehetett vele találkozni. Az árát sajnos nem tudom, de a legdrágábbnak számító Sobranie Black Russian 130 korona volt (1400-1500 forint körül). A köznapi márkák 70-80 korona körül kaphatóak.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:) sajnos nem nagyon leszek a közeljövőben külföldön, rendelni akartam valahonnan:S
2012. aug. 15. 15:27
4/10 anonim válasza:
Ha nekem írsz privátot, az az egyetlen megoldás :)
6/10 anonim válasza:
Továbbra is lehet jönni, ha valaki keres.
7/10 anonim válasza:
Kérem, hagyjunk fel a komolytalan üzenetek írásával! Aki "olcsón" és ingyen akar ilyen cigit, álmodozzon, de ne keressen! Köszönöm!
(gy.k.: 5 euro az EGYSÉGÁRA a ciginek, így kapásból, aki 1500 alatt venné, felejtse el egy életre!!!)
8/10 anonim válasza:
Szóval kinek van még? Szívesen vennék! :D
9/10 anonim válasza:
Én is szeretnék vásárolni! Nagyon!
10/10 anonim válasza:
Black Devilt vennék! Ha valaki tud, értesítsen! Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!