Hogyan vigyem és rejtsem el a cigit a gólyatáborban?
Figyelt kérdés
Hogyan vigyem és rejtsem el a cigit a gólyatáborban?Gimis gólyatábor.15/f2012. aug. 12. 20:20
11/16 anonim válasza:
Mindegy drága kérdező, én/ mi csak jót akarunk azzal, hogy ne dohányozz és 10-20 év múlva ne kelljen gyógyszerekre költened. de a te életed. azt csinálsz vele amit akarsz...
12/16 anonim válasza:
Dugd fel.
De inkabb szokj le, nem meno ha cigizel csak szanalmas.
13/16 anonim válasza:
Remélem lebuksz vele!! :D Kis hülye. Ennyi idősen a matekkönyvet kéne bújni,nem cigizni.
14/16 anonim válasza:
mennyi értelmes válaszoló szent ég :D lényeg a lényeg hogy én egy kicsivel késöbb kezdtem el a cigizést mint te, amikor már voltam olyan furfangos hogy magam találtam rá módszert hogy hová dugjam. :) ez amolyan "elég vagány vagyok e hogy cigizhessek" teszt :D
15/16 anonim válasza:
Tedd be a boxeredbe en is azt csinaltam vagy tedd be a taskadba 1 dugi zsebbe am akik ide irtak h cigizik 8.ba nem tom hol elnek mert mar az 5. es 6.as gyerekek fuveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!