Nektek melyik a kedvenc cigarettátok és miért? Milyet szoktatok szívni?
Csak egy házi felmérést szeretnék végezni!
Pusztán csak kíváncsi vagyok hogy ki milyet és miért szív!
Én nem dohányozom,ezért antidohányosok válaszára nem vagyok kíváncsi.
Camel,mert olcsó-csinos-oldalra nyílós és nekem bejön.
Ám az utolsó mondatod kissé érdekes.
Szerintem azt a fogalmat hogy antidohányos el is hagyhatjuk , cseréljük ki ezt normális emberre. A dohányost meg cseréjük mondjuk "b*lfasz dohányosra".
Nem akarok ezzel senkit megsérteni , teréz anya sem vagyok sőt még én is dohányoztam egy időbe és talán még fogok is nemtudom.De az mindig is idegesített amikor én nem cigizek és mondjuk be vagyok fújva f*sza drága kölnivel és valami s*ggarc ropi gyerek bebüdösít. Én ilyesmire mindig ügyeltem, soha senkit nem zavartam vele. És az meg külön felháborító ,hogy mondjuk egy idős embert zavarnak vele és károsítják az egészségét. Vagy akármilyen embert zavarnak vele! Az meg a pofátlanság netovábbja amikor valaki fel van háborodva mikor megkérem ,hogy ne gyújtson rá. A fogait kiverném az ilyennek.
Bocsesz az offért csak az antidohányos megnevezés egy kicsit felhúzott.
JA egyébként én piros marlborot , luckyt és blacket szívtam.
7 Nem tudom,miért kell a cigiből ekkora drámát csinálni.Szerintem akkor meg minden alkoholista részeg balfaß.Én akkor antialkoholista vagyok?Nem,csak rühellem a részegeket.Akkor már inkább szívnék cigifüstöt minden nap,akár még Szinfóniát is,minthogy minden nap részegeket kelljen bámulnom.Most is ott fekszik egy a földön.:(Bocs az offért.
A válasz:Rózsaszín Pall Mall,az a legjobb:)
Kék Bond, Kék LD, Kék Sopianae
Ezek jöttek be legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!