Függ az időjárástól, hogy mennyit cigiztek?
Figyelt kérdés
Pl. hidegben kevesebbet szívtok, vagy hasonlók.2012. júl. 29. 15:49
1/6 anonim 

válasza:

Én pont melegben szívok kevesebbet, úgy vettem észre. Télen jobban esik dohányozni!
2/6 anonim 

válasza:

Alapvetően én a hidegre és az esőre voksolnék. Esőben ülök ithon, semmit nem tudok csinálni, meg még lehangoló is a szürke ég, hát csak cigizgetek magamban. Hidegben, hóban, ha az utcán vagyok szívesen gyújtok rá, mert jó meleg a füst. Szóval szerintem inkább télen, esőben.
Viszont nyáron, jó időben meg elmegyünk tesóimmal, barátnőimmel valahova, jól érezzük magunkat, sokat cigizünk.
De az utóbbi végülis nem közvetlen függ össze az időjárással. Szóval inkább a hideg-eső az, amikor direkt az idő miatt szívok többet. (Bár ez nem lehet valami nagy különbség, sztem max 1-5 szál)
20/L
3/6 A kérdező kommentje:
Na pont ilyenekre gondoltam, nekem is jobban esik ha hidegebb van.
2012. júl. 30. 20:37
4/6 anonim 

válasza:

Nagymelegben énis kevesebbet szívok de például ha nyáron elmegyünk valahova dohányos haverokkal sokat cigizek mert ugyvan h na gyujtsunk rá stb. de ha csak magamon mulna akkor sokkal kevesebbet szívnék melegben.
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem melegben minden bagós kevesebbet szív,mert a meleg levegőben jóval kevesebb az oxigén,mint a hidegben.Igy melegben sokkal fullasztóbb a füst,mert alig jut oxigénhez az agy.
6/6 anonim 

válasza:

melegben kevesebbet, este hűvösebb időben társaságban többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!