Mi a véleményetek a kék multiról?
Figyelt kérdés
Én nem cigizem,és épp ezért szeretném tudni a véleményeteket!2009. júl. 16. 14:04
1/14 anonim válasza:
én fulladtam tőle...
le is szoktam róla
2/14 A kérdező kommentje:
huhh...az nem valami jó!és csak ettől az egytől fulladtál vagy másiktól is?
2009. júl. 16. 14:13
3/14 anonim válasza:
én utálom, mert nekem vhogy szúrja a torkom. más cigi nem.
olyan mintha kiszáradnék tőle.
4/14 A kérdező kommentje:
Értem!Bár eddig csak ketten írtatok,de mind a ketten azt mondtátok,hogy nem jó!Van egy ismerősöm aki 13 és fél éves múlt(vagyis még fiatal) és bár nem tudom,hogy mindig olyat szív-e de azt tudom,hogy szokott Kék multit szívni!És ha azt mondjátok,hogy ez tényleg olyan rossz,akkor nem tudom miért szívja!(neki biztos jó!)
2009. júl. 16. 17:36
5/14 anonim válasza:
első vagyok:
más cigitől nem fulladozok...de attol igen:S
6/14 A kérdező kommentje:
Oké,köszi,hogy válaszoltál!!
2009. júl. 16. 21:28
7/14 anonim válasza:
én rövid kék multit szívtam kb. 1 évig...Erős,nem tetszett már a végén...Most hosszú,narancs Pall Mallt szívok,és ez jobban bejön :-)
Multi szerintem annyira nem jó..
10/14 anonim válasza:
Jó a kék Multi én szeretem de nálam a kék Pall-Mall a best of :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!