Melyik a legeslegjobb márkájú cigi?
Figyelt kérdés
mert nem szeretnék rosszat venni..2012. júl. 19. 23:06
1/13 anonim válasza:
Dunhill, de nem is a legolcsóbb. Ha ez túl sok, akkor Pall Mall, de az sem sokkal olcsóbb, a Viceroy is egész jó, egy ideig azt szívtam. Amit NE: LD.
4/13 anonim válasza:
David off Gold! De ne cigizz! :)
6/13 anonim válasza:
Hát a legeslegjobb a Djarum. Elérhető árú pedig Marlboro,Davidoff,Dunhill
7/13 anonim válasza:
a sopiane abból meg a sötétkék
király cigi
8/13 anonim válasza:
Amúgy nem biztos, hogy neked a legdrágább, legjobb márkájú cigi „izleni” fog..Ha már dohányos vagy/leszel ki fogod tapasztalni, hogy neked melyik esik a legjobban.
9/13 anonim válasza:
Hát, amire most ráálltam, az a fekete, mentholos Lucky Strike, nem tudom, kapható-e az országban, és, ha igen, hol, de jobb, mint a dunhill, első voltam.
10/13 anonim válasza:
Nincsen legjobb márkájú cigí, mindenki, illetve a többség azt szívja amit szeret, ez pedig hosszú hetek, hónapok, évek próbálgatásából születik meg... nekem például a pénzem meg lenne rá, hogy akármilyen cigit megvegyek, de mivel nekem a puhadobozos barna sophiane jön be a legjobban ezért azt szívom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!