Nemdohányosok! Válaszolnátok a következő kérdésemre?
Szóval, mindig jöttök azzal a szöveggel, hogy "dohányossal csókolózni olyan, mintha kinyalnál egy hamutálat".
A kérdés: ki nyalt már ki közületek hamutálat? Mert gondolom, azoknak kell tudni, milyen ízű, akik már megtették.
Pedig igaza van!
Engem is taszítanak a dohányzó emberek, egyikkel se csókolóznék. De ezt is el kell fogadni. Keressetek olyan párt magatoknak, aki így szeret titeket, mert esetleg maga is dohányzó. :)
A kérdés természetesen nem komoly, puszta szarkazmus. Azok, akik komolyan vették... Hát, gratulálok. És akkor a bagósok a hülyék.
Mellékesen nem vagyok dohányos, csak a t*köm ki van már ezzel az üldözéssel, komolyan a középkorban érzem magam, mikor elkezditek itt ostromolni a dohányosokat. Ti nem csináljátok, rendben, de azért ne legyen már ekkora "rasszizmus", hogy minden dohányos f*sz. Dettó, mint a tetoválás: sokak szerint a tetovált emberek is hülyék. Miért, emberek, miért?
A 10-es válaszolót kiemelném: nem sértettél/bántottál meg, mivel a kérdés komolytalan volt. Ahhoz azért gratula, hogy ilyen igényesen és választékosan leb*sztál, rég kaptam már ilyet. Köszi! :)
Én nem dohányzok, de semmi bajom sincs azzal, aki igen. Mindenkinek a saját, egyéni dolga, hogy mit csinál, és pusztán ezért nem vetek meg senkit.
De az egyetlen dolog, amitől teljesen kiakadok, ha nekem kell szívnom más füstjét. Kint az utcán, buszmegállóban nem zavar, mert arrébb állok, de amikor a saját lakásom úszik a füstben, az már sok. Sajnos a dohányzó szomszédaim a szélrózsa minden irányába pöfékelnek, így azt se tudom, hol szellőztessek, mert nincs olyan ablak, amit biztonsággal kinyithatnék.
De ettől még nem mondom azt, hogy minden dohányos f.asz. csak a szomszédaim azok. :D Az a baj, hogy az emberek nagy része igénytelen és nem tartja tiszteletben, hogy más nem akar füstöt szívni. És ezek miatt ítélik meg a többi dohányzót is.
Az antidohányosokról meg annyit, hogy csak segíteni próbálnak, de tény, hogy nem a legszerencsésebb módszerrel. Attól még, hogy azt szajkózzák, hogy "ne cigizz", egyáltalán nem lesz könnyebb a leszokás.
"egy antidohányos mit keres a dohányzás témakörben"
Eszedbe juttatnám, hogy te sem dohányzol, mégis ebben a témakörben vagy.
És egyébként tényleg nem szép dolog megszólni másokat a szokásaik miatt, ahogy az sem szép dolog, hogy mások szokásait nem tartjuk tiszteletben. Ez alatt azt értem, hogy mindenkiben van hiba. A nem dohányosok nagy része szidja a dohányost, ahogy a cigizők nem veszik figyelembe, hogy a másik emberke nem cigizik, és nem kéne az arcába fújni a füstöt... Egyébként fújja a képembe, nem különösen érdekel, de a gyerekekről is szó van itt!!! Gyerekekről, akiknek a fejlődésére oda kellene figyelni!
Speciel én nem ítélek el senkit a szokásai miatt. Dohányosok mindig is voltak, mindig is lesznek, és nem kell őket megszólni érte. Ahogy olyan emberek is vannak akik nem dohányosok és ezt jó lenne tiszteletben tartani...
"egy antidohányos mit keres a dohányzás témakörben"
Eszedbe juttatnám, hogy te sem dohányzol, mégis ebben a témakörben vagy.
Azért van különbség nem dohányzó és antidohányos között. Az antidohányos azt jelenti, hogy a dohányzás ellen van. A nemdohányzó nem biztos, hogy elítéli a dohányzó társát. De a válaszod többi részével maximálisan egyetértek. :)
19:55
Igazad van, elnézést kérek! Legközelebb odafigyelek. És köszönöm, hogy szóltál! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!