Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet e torokrakom?

Lehet e torokrakom?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok es 10 honapja dohanyzom.Eddig passziv dohanyosvoltam hiszen a batyam es a szuleim is dohanyoznak.Elofordulhat hogy kialakul nekem is?
2012. júl. 14. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem cigizel is kialakulhat. Nyugi.
2012. júl. 14. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Miért? Nekik az van?

Amúgy bármi előfordulhat, még az is, hogy elüt egy busz holnap.

2012. júl. 14. 22:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon bevagyok tojva legyszi ertelmesebbvalaszokat adjatok :-( :-S
2012. júl. 14. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
hülye kérdésre hülye választ... semmi tünetet nem írsz le, sm azt, hogy esetleg a szüleidnek az van e, így attól félnél, hogy hajlamot örökölsz... igen lehet, mint ahogyan minden más bajod is "lehet" és igen, busz is elüthet...
2012. júl. 14. 22:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Szoval.Senki nemvolt az csaladbol.Mostsem az.

Ahm.Tunetek: az alkapcsom alatt jobb oldalt fajo nyomast erzek 2 napja.Fojton antibiotikumozom magam de nemsegit viszont egy meleg tea 10 percre eltunteti.Kicsit kohogok is.(szaraz,nemveres) Ez picit bevagyok rekedve is de az a focimeccsen valo ordibalasomtol van.( szerintem ) De az a nyomodas a torkomnal az nagyon faj,es nagyon idegesito

2012. júl. 14. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Szokj le.
2012. júl. 14. 23:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Mar 4 napja nemgyujtottam ra es meg mindig faj.De baratnomnek megfogadtam hogy leszokom szoval.Leszokok.Leszoktma es nemszokom vissza.!
2012. júl. 14. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:

ne legyélmár gyökér -.-....... sokak 40-50-60 évig dohányoznak mégsem kapnak semmit, és pont te kapnál torok rákot 10 hónap után? jó persze van aki hajlamos rá.

egyébként meg ne csodálkozz, ha ordibász a focimeccseken... attól simán lehet torokgyulladást kapni, egyik exbnőm is mikor bravo otton volt annyit ordibált hogy kb 1 hétig nem ment utána suliba mert elment a hangja és begyulladt a torka meg a nyirokcsomói is feldagadtak.

nincs mitől félned, ha mégis fosol akkor menj el orvoshoz.

17/F

2012. júl. 15. 10:23
 9/9 A kérdező kommentje:
oke koszi :) megnyugodtam :)
2012. júl. 15. 15:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!