A szomszedban 10 percenkent ragyujt valaki a teraszon a fust a mi lakasunkba aramlik. Hogy tudom megakadalyozni ezt?
Ha fölötte laksz, szerelj fel automata tűzoltókészüléket!
"mit gondoltok, van a cigarettában olyan anyag, ami a józan ész működését, a józan gondolkodást zavarja, akadályozza ??"
Igen, a nikotin. Írtam, hogy függőséget okoz - le is pontozták, szépen. Pedig tudományos kísérletek is bizonyítják... gondolom, függő láncdohányosok pontoztak le.
Kedves NEM DOHÁNYOSOK.
Sokmindenben igazatok van,DE nincs jogotok (rohadt,jellemtelen,gyenge,leszarós-nak)nevezni a dohányosokat.Ez becsületsértés határát súrolja.Már alakulnak törvények hol jók, hol rosszak(pl. az iskola 200 méteres körzetében tilos rágyújtani,de Én 20 méterre lakom az iskolától,akkor otthon se gyújthatok rá?) és ezt a dohányosok be is fogják tartani.Én legalább is. Lehet tekintettel lenni az emberekre pl.én nem dohányzom a lakásban ha itt vannak az unokáim,sőt előtte jól kiszellőztetek,nem gyújtok rá ahol tilos,a lakásban csak egy helyen lehet rágyújtani ami jól szellőztethető,nyáron kimegyek a kertbe,buszmegállóban félre vonulok stb....Sajnos megvan ez a rosz szokásunk,de jellemtelen és gyenge emberek nem vagyunk..Leszokni nagyon nehéz én is próbáltam 2-szer is.Elhíztam mint a disznó.(addig azért fulladtam mert cigiztem.utána meg azért mert meghíztam,inkább élvezetek mellett fulladjak)Ezt én találtam ki, elég hülyeség.
Arra kérlek Titeket bróbáljátok meg elviselni /normális keretek közt / a Bagósokat.Ha úgy van nyugodtan szólj rá.Abban is igazad van mennyi pénzbe kerül,de ezért Én dolgoztam meg.
Köszönöm ha elolvastátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!