Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Valakinek lehet attól baja,...

Valakinek lehet attól baja, hogy hirtelen nem dohányozhat?

Figyelt kérdés
tehát meg tudja, hogy nem szabad valamiért cigiznie, és ha egyik percről a másikra abba hagyja, akkor lehet belőle baja?
2012. júl. 7. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. nekem több munkatársam is így szokott le; letette és kész vége.
2012. júl. 7. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Természetesen. Idősebb korban ez akár halált is okozhat, fiatalabb korban erős stresszes állapotot, szedj valami természetes nyugtatót ha mindenképp abba kell hagynod, de én nem javaslom az abbahagyást.
2012. júl. 7. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
kb annyi baja lehet tőle, mint ha mondjuk nagyon szeretne egy szelet csokit, de nem kapja meg. Attól lehet stresszes, meg hisztizhet, de valós elvonási tüneteket nem fog okozni, csak nagyon minimális szinten. Aki ilyenről panaszkodik, hogy hányás, szédülés, izzadás, idegesség, az mind csak azért van, mert bemeséli magának, és valóssá válik. Én is egyik napról a másikra tettem le, nem pedig fokozatosan, pedig nem szívtam keveset.
2012. júl. 7. 20:54
 4/5 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó
2012. júl. 7. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
lehet, rohadtul kattogni fog...
2012. júl. 9. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!