Mi is töltjük a cigit ,igaz nem mentolosat.De a kis boltban ahova járunk dohányárt már láttam mást vásárolni.Most szabi miatt zárva van ,de ha kinyit megkérdezem milyen márkájú az a dohány.
2012. júl. 1. 18:12
2/9 anonim válasza:
Igen! Én mentolos Bondot szoktam tömni!
De most májustól áttértem az e-cigire, így még olcsóbb.
Magamnak kutyulom a folyadékot jó mentolosra, rendes cigit két hónap alatt összesen ha 3-4 dobozzal szívtam el! Azelőtt napi 1-2 dobozzal elment!
2012. júl. 1. 18:16
3/9 anonim válasza:
én is csak mentolosat bírom elszívni és én is töltöm. a cigihüvelyt veszem mentolosba és sima dohányt teszek bele.
2012. júl. 1. 18:24
4/9 A kérdező kommentje:
Most én is sima dohánnyal töltöm, a mentolos hüvelyt, de nekem ez nem elég mentolos. Eddig zöld chesterfieldet szívtam, annak erőteljes mentol íze volt, úgyhogy mindenképp kéne mentolos dohány is a hüvely mellé.
2012. júl. 1. 18:44
5/9 anonim válasza:
#2-es vagyok
A mentolos Bond mellett van még mentolos Domingo, Goldengate, sőt Szofi (de a hengeresben nincs mentolos!)dohány is, egyszer-egyszer próbáltam őket, de maradtam a Bondnál.
A mentolos hüvelyek közül pedig nem a Primus, hanem a Mascotte jön be!
Ha már tömöd, próbáld meg azt, hogy egy kis kakukkfüvet is teszel a dohányba, akár fele-fele arányban is, aki a mentolost szereti, annak ez is bejön, még a légutakat is tisztítja!
2012. júl. 1. 19:02
6/9 A kérdező kommentje:
A kakukkfüves megoldás kicsit egzotikusnak hangzik, de mindenképp kipróbálom. :)
Akkor ezek szerint vannak mentolos dohányok, csak rossz helyen kerestem őket. Vagy szimplán nem volt szerencsém. Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 1. 23:12
7/9 anonim válasza:
A kakukkfüves olyan, mintha egy szelet pizza gőzölögne előtted! Ízre a rozmaring se rossz, csak annak a levele könnyen kiszúrja a hüvelyt. Kakukkfüvet meg bioboltban vegyél, olcsóbb, mint a dohány, ha egy részt abból teszel, még kevesebből jön ki a cigi!
2012. júl. 1. 23:27
8/9 anonim válasza:
hülye barmok a kaukkfüvet a füves cigibe szokták keverni mert hasonló hatásai vannak -,-
2013. máj. 18. 21:46
9/9 A kérdező kommentje:
A barom Te vagy, a kakukkfűnek nincs semmilyen hatása. Egyszerű fűszernövény...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!