Tüdőszűrőn kimutatható az ha cigiztem?
Figyelt kérdés
Kb 6 hónapig szívtam napi 1-2 szálat (néha hármat). Szünetekben (téli, tavaszi) meg hétvégén nem is szívtam, csak hétköznap mikor suliba voltam. Mióta vége van az iskolának egyáltalán nem dohányzok. (Nem kívánom meg amúgy se akarok)2012. jún. 27. 17:38
1/4 shoona:D válasza:
nem ha ilyen kevés ideig cigiztél,és ott amúgyis rákot keresnek :)
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :D
2012. jún. 27. 17:45
3/4 anonim válasza:
nem rákot, hanem elváltozást... nem csak rákja lehet annak a szerencsétlen tüdőnek...
4/4 anonim válasza:
Szeretnék egy félreértést tisztázni. A tüdőszűrőn nem rákot keresnek. Ez (sajnos) senkit sem érdekel. A kötelező tüdőszűrő egyetlen célja az, hogy a TBC-s betegeket kiszűrjék, mivel az fertőző betegség és járványszerűen terjed. Az, hogy a tüdőszűrőn kimutatnak egyéb tüdőbetegségeket csak egy mellékes dolog.
És ilyen mennyiségű cigaretta elszívása nem okoz még olyan tüneteket, amit egy tüdőszűrővel ki lehetne mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!