Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet, hogy torok vagy gege...

Lehet, hogy torok vagy gege rakom lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

En egy 18 eves srac vagyok aki mar kb 4 eve ciggarettazik.

En is mint a fiatalok 70% a menoseg miatt szoktam ra.Naponta 4-6 szalat szivok el.

Mar lassan 1-2 eve nehezebb a nyelesem es hat minden nap (minden 3 oraban kb) erzek egyfajta torokfajast es ha nyomogatni kezdem jobban faj.

Eloszor a ti es a dohanyosok velemenyere lenne szuksegem.Koszonom elore is :)

2012. jún. 14. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
17%

gratulálok

orvoshoz minél hamarabb kva nagy szarban vagy...

2012. jún. 14. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ne gondolj egyből a legrosszabbra, sok mindentől lehet. Menj el fül-orr-gégészhez nem kell beutaló, 1-2 perc a vizsgálat.
2012. jún. 14. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szokj hozzá a dohányos élet ilyen, mindig lesznek léguti panaszaid egész életedben, ha meg nyomogatod és fáj akkor próbáld nem nyomogatni...
2012. jún. 14. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Amíg cigiztem nekem is mindig vtak ilyen problémáim..főleg ha van vmi allergiád vagy asztmára hajlamos vagy (nem asztmás vagy, csak hajlamos rá - szal asztmatikus köhögések jelentkeznek néha de nem fulladsz vagy ilyesmi)

Kaparó torok, váladékozás, orrfolyás, hang elrekedés ilyesmi..dohányos élethez hozzájárulnak.

Én 14-17-ig szívtam, utolsó 1-2 évben napi 1-1,5 dobozzal. 17 évesen letettem, most 18 vagyok. Sokkal jobb, butaság volt anno rászokni. Rengeteg előnye van, sokkal boldogabb, gondtalanabb az életem:) Tudom, nem ezt kérdezted, de ha érdekelnek tapasztalataim ezzel kapcsolatban, írj privit, segítek:)

Visszatérve kérdésedhez semmi gégerák..lehet, menj el orvoshoz, de nem elvszerű ez hogy fáj és akkor gégerák..Azt hallottam (lehet h ez butaság, először én azthittem), hogy egy dohányosnak mindig gyulladásban van egy kicsit a torka, mert mindig irritálja a füst, csak már nem lehet érezni..Ez nemtudom mennyire igaz..menj el dokihoz akármi lehet de sztem nincs baj:)

2012. jún. 14. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Rák nem hiszem, az még nagyon korai lenne. A nehezített nyelést viszont ki kellene vizsgálni.
2012. jún. 15. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Tegyél félre pénzt a koszorúra. Viccet elhagyva nem valószínű, de ki sem zárható. Ha rákos lennél, fekete darabkákat köhögnél fel a torkodból, és duzzadt lenne, szerintem csak egyszerű garatgyulladás. Menj el orvoshoz, rögtön kiderül:)
2012. júl. 7. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!