Lehet, hogy torok vagy gege rakom lenne?
Sziasztok,
En egy 18 eves srac vagyok aki mar kb 4 eve ciggarettazik.
En is mint a fiatalok 70% a menoseg miatt szoktam ra.Naponta 4-6 szalat szivok el.
Mar lassan 1-2 eve nehezebb a nyelesem es hat minden nap (minden 3 oraban kb) erzek egyfajta torokfajast es ha nyomogatni kezdem jobban faj.
Eloszor a ti es a dohanyosok velemenyere lenne szuksegem.Koszonom elore is :)
gratulálok
orvoshoz minél hamarabb kva nagy szarban vagy...
Amíg cigiztem nekem is mindig vtak ilyen problémáim..főleg ha van vmi allergiád vagy asztmára hajlamos vagy (nem asztmás vagy, csak hajlamos rá - szal asztmatikus köhögések jelentkeznek néha de nem fulladsz vagy ilyesmi)
Kaparó torok, váladékozás, orrfolyás, hang elrekedés ilyesmi..dohányos élethez hozzájárulnak.
Én 14-17-ig szívtam, utolsó 1-2 évben napi 1-1,5 dobozzal. 17 évesen letettem, most 18 vagyok. Sokkal jobb, butaság volt anno rászokni. Rengeteg előnye van, sokkal boldogabb, gondtalanabb az életem:) Tudom, nem ezt kérdezted, de ha érdekelnek tapasztalataim ezzel kapcsolatban, írj privit, segítek:)
Visszatérve kérdésedhez semmi gégerák..lehet, menj el orvoshoz, de nem elvszerű ez hogy fáj és akkor gégerák..Azt hallottam (lehet h ez butaság, először én azthittem), hogy egy dohányosnak mindig gyulladásban van egy kicsit a torka, mert mindig irritálja a füst, csak már nem lehet érezni..Ez nemtudom mennyire igaz..menj el dokihoz akármi lehet de sztem nincs baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!