Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Én miért nem tudom élvezni a...

Én miért nem tudom élvezni a füvet?

Figyelt kérdés
Sok barátom van akik imádják szívni a füvet. De én nem szeretem. Mindig olyan érzésem van hogy a világ körülöttem nem volna valódi,most ezt nem tudom elmagyarázni hogy milyen de akik már füveztek azok tudják miről beszélek. De miért van olyan érzésem hogy a világ körülöttem nem volna valódi, mindet jól látok. hallok de mégis olyan érzésem van. És miért nem tudom szeretni a füvet?
2012. jún. 14. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Minden emberre másképpen hat a fű. Legtöbbször olyan mintha egy másik világban lenne az ember. Függ attól is hogy milyen minőséget és mennyit fogyasztasz.
2012. jún. 14. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, én a helyedben örülnék neki.
2012. jún. 14. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Jobb is,örülj neki.
2012. jún. 14. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Na megjött az anti-drogos tábor...

Mindenkire másképp hat. Rád így. Ez van.

2012. jún. 14. 20:49
 5/10 anonim válasza:
Én szeretem a füvet, sokszor sétálok zöld területeken.
2012. jún. 14. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
naálam is így kezdődött fű hatása alatt semmi sem volt valódi, de néha meg kimondottan jól éreztem magamat, ezért szívtam tovább nemtörődve a rosszullétekkel, reménykedve, hogy "jó" lesz... aztán jöttek a pánikrohamok, majd rá 1 évvel a skizofrénia, most pedig nem dolgozhatok a szakmámban, (gépész mérnök) és még le is vagyok százalékolva...
2012. jún. 14. 22:11
 7/10 anonim válasza:
És már a végzettségedet sem tudod helyesen leírni. :)
2012. jún. 14. 22:12
 8/10 compactegon ***** válasza:

ne vonjunk párhuzamot a skizofrénia és a fű között, mert nem sok van :)

nem mindenki tudja élvezni, ez van. én is ismertem olyat, akinek csak a feje fájdult meg tőle. ne szívd :D

2012. jún. 15. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Alaptermészet kérdése!

Ha alapból jókedvű és vidám vagy,akkor a fű ezt felerősíti,de ha parás vagy,és idegbeteg,akkor az fog felerősödni sorry.

2012. jún. 15. 14:54
 10/10 Alitea Guzman válasza:
Valószínűleg ilyen személyiség vagy hogy nem szereted ha nem tudsz valamit kontrollálni vagy a lelkiismeret furdalásod van hogy te valójában nem tartod okénak a füvet de a társaság miatt csinálod. Vagy félsz attól és ez megint az irányítással függ össze hogy annyira szétcsapod magad hogy elkezdesz fecsegni pl. arról hogy meleg vagy.
2012. júl. 4. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!