Miért nem találják fel az egészséges cigarettát?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 17:55
1/14 anonim válasza:
Elektromos cigaretta?
Igaz nincs jótékony hatása, de nem is káros... :)
2/14 anonim válasza:
Jó ötlet, mert akkor nem lennének passzív dohányosok (akik nem cigiznek) és a dohányosok nem károsítanák magukat sem, így tüdőrákos, meg szájrákos emberek se lennének, és ennyi halálozás sem.
3/14 ??.?? válasza:
azért mert a cigaretta eleve káros!!!!
egészséges cigarettáról soha a büdös életben nem fogsz hallani!...
Max ha nem dohányt raksz bele hanem valami más fűt!
De az meg nem fog kelleni senkinek, mert nem ugyanolyan mint a dohány!...
4/14 A kérdező kommentje:
Ma már annyi mindent ki tudnak találni, miért ne tudnák hűen utánozni a dohányt?
2012. jún. 8. 18:09
5/14 anonim válasza:
Ez az egészséges cigaretta baromság, már ha a papír égéstermékeit nézed, amibe az anyagot tekered, az sem túl jó.
6/14 anonim válasza:
a cigit azért szívják mert rászoktak a nikotinra. de olyat sosem tudnak majd feltalálni ami a nikotint nekik helyetesíti és nem egészségtelen.
7/14 anonim válasza:
Az e-cigi sem ártalmatlan.. A füst meg eleve nem nagyon tesz jót a légutaknak, mert égéstermék. 1000 különböző, ki tudja milyen hatású vegyület lehet benne, akármi is a kiinduló anyag. A gyógyfüvekből összeállított cigaretta, amit ugye a filmekben a valódi helyett szív a sztár, ugyanolyan káros lehet. Ha a különböző gyógyhatású összetevők elégnek, már köszönőviszonyban sem lesznek az elégés előtti molekulaszerkezetükkel..
8/14 anonim válasza:
Feltalálták,(Alan Carr szerint) de nagyon drága a gyártása.
9/14 tarak válasza:
mivel valamit elszivsz, az szinte mindig karos lesz. ezert soha nem lesz egeszseges cigaretta. katranybol lehetne kevesebb, meg egyebekbol is, de erre en is kivancsi lennek hogy nyugodtan szivhassak.
10/14 anonim válasza:
Ezért a legjobb az eredeti cigaretta.Én amikor leszoktam,mindenfélével próbáltam pótolni a nikotint,de hosszútávon egyik sem olyan,mintha dohányoznál.Azt az élményt nem adja vissza semmi.Most úgy vagyok vele,hogy vagy rendesen cigizek,vagy sehogy,mert azt az érzést nem lehet pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!