Milyen az a vortex vizipipa kerámia? Hol tudokvenni?
Itt egy kép:
Am ne menj sultanba nincsen.Magyarországon egyenlőre nem kapható.De viszont vizipipafan.hu-n szoktak lenni küldöldi rendelések amibe beszállhatsz.
há bíarátom t eigen láma vagy mint ketten aaz elöttem szolo mind 2ő láma
1hoozzászolohoz:a szultánba hamisittott vortex van ugyan aaz csak 3500helyet 700ft
2:van eredeti vortex magyarországon : [link]
2lazán veszel eredetit pl pesten
kettő abban jó hogy ott van a közepén az a nevezzük ugy "rud,, annak az oldalán vannak a lyukak nem ugy mint a simatölcséreken aazoknak alul van ezáltal ha a "rud"-ra teszed a szenet miután rátetted az alufoliát és kilyukasztottad kb 15-20-40lyukkal után tudod szivni több dohány is fér bele és jobban ki jön aaz ize is meg füstje is több mint a simájé deh a vortex re ajánlott több szenet rakni pl three kings böl a 40mm-lisböl 2-3kel
ha a sok fütre mész és tömörre ajánlom hogy dupla águ kerámiátvegyél aazzal van a legtöbb füst
meg ha pl 1.5litere tartályod van abba 5deci rum és 5deci víz kell bele aannaál tömörrebb és mennyi ségü füstöt nem kapsz :D mert ugye csönek csak1-3cm re keel bele lógni ja hogy sok füstöt kapj
ha meg a beszivottségra méssz akkor ajánlom a csokis menta dohányt én tegnap haverral ugy beszivtam hogy a szomszédházbol ahonan 1p aaz ut haza most 45p volt ugy hogy 15p volt aaz ut és 30p volt aaz árokba
és üzenem a sok lámának aki asszongya ne cigiz meg ne pipáz mert káros porbáljátok ki mind2 ő nem csalódtok xD
8áves korom otapipázok most 14 vok és aaz utobbi 1évbe cigizek is mellete nem vagyokrászokva csak bulikon szoktam meg pipázás közbe meg haverokkal naon jó aakkor is és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!