Lehet kapni ilyen Marlboro cigarettát Magyarországon?
Marlboro Blue Frost (amiben a mentol szál van)
Marlboro Blue Ice (a golyós)
Eddig 2 helyen néztem, de nem volt egyik sem. /Esetleg árat is mondhat, aki tud/ Köszönöm!
Köszönöm szépen! Akkor a Frost-ot megnézem más helyen.
Dunhill Switch cigit szoktam venni, a pattintósat. Csak gondoltam, kipróbálom ezt is. :) Az Ice is pattintós elvileg.
a cigi nagyon drága!!!
Mondok neked valamit de ne mond el senkinek: A DOHÁNYZÁS HALÁLT OKOZHAT!!
(a válasz 100%-ban helyes!)
Utolsó: nem a helyességét kell pontozni, hanem a hasznosságát te IQ bajnok! (látszik hogy csak 53%os vagy....)
Kérdező: ne haragudj az Offolásért, nem bírtam ki...
Mostmár csak 45%-os vagyok, de tudod mért-azért hogy ne legyek 100%-os... Mivel könnyebb helyes választ adni, mint rosszat!! :D
(Ne adjatok zöld pacsit)
heranaus
1: Nem azt fogom pontozni, hogy helyes-e a válaszod, hanem, hogy mennyire volt számomra hasznos. (Jelen esetben semennyire sem)
2: Te biztos egészségesen élsz 100%-ban. Gondolom maszkban járkálsz az utcán, mert azt a sajnálatos hírt kell közölnöm, hogy egy forgalmasabb úton is sok sz@r rakódik le a tüdődben (feltéve, ha veszel levegőt, de gondolom szoktál...)
3: Nem értem mit keresel a dohányzás témakörben... Itt terjeszted az igét?
"Kérdező: ne haragudj az Offolásért, nem bírtam ki..."
Én sem bírtam volna...Imádom, mikor valaki valamilyen teljesen más választ tud adni, mint amit kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!