Amikor a haverok kínálnak cigivel hogyan utasíthatnám vissza "jól"?
Ja, és pontosan milyen negatív (pozitív egyáltalán van?!) következményei vannak a dohányzásnak? Az összeset írjátok le, légyszi.
Üdv.
Kösz, nem cigizek...ez a legegyszerűbb
A cigaretta érszűkületet okoz, egyik rokonomnak emiatt kellett levágni az egyik lábát. Sztem ez elég nyomós ok.
Férfiaknál csökkenti a termékenyítőképességet, a tüdődnek sem tesz túl jót...és tök büdös lesz tőle a szád.
Pozitív nem nagyon jut eszembe.
Szal ne szokj rá :)
Azon kívül hosszútávon mindenféle keringési és légzési problémát okoz, nehezebben lehet teherbe esni/nemiszervek nem elég jól működnek. Rákot is okoz a nikotin.
Mondd azt, hogy köszi, ennél több eszed van.
Vagy azt, hogy te nem gyújtod fel a pénzt.
Köszönöm, nem dohányzom. Köszi, nem kérek.
Ennyi, minek ezt túlragozni?
Dohányzásnak pozitív következménye? Egy idő fogyaszt, ha van rajtad felesleg, mert minden tüdőrákos nagyon vékony... Bocs, ha morbid vagyok, de ekkora marhaságot, hogy a dohányzásnak pozitívuma...
kösz a válaszokat, ilyen jó beszólásra vártam, mint az utolsó előtti
jöhetnek még válaszok!
Veszel egy majmot ami rajtad ül és ha cigit lát széttépi.
www.help-eu.com
Tévében is reklámozzák.
Ha megkinálnak szivarral, akkor ne felejtsd el hogy azt sosem szívod le tudore, csak beleszivsz és elegansan kikopod a fustöt!
De nyugi, igazi minöségre sosem lesz pénzuk! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!