Ha idegesek vagyunk, miért kívánjuk meg a cigit?
Figyelt kérdés
Én személy szerint sosem kívánom, csak akkor gyújtok rá, ha valami miatt nagyon ideges, mérges leszek, de akkor nagyon jól is esik. Itt valami agyi kémiai folyamatra gondolok.2009. jún. 29. 22:04
1/4 anonim válasza:
Én teljesen igy vagyok vele....és hihetetlen hogy ellazulok tőle,é s utána újult erővel folytatom a dolgom tovább!! érdekels dolog..mással ez sosem jön össze(pl pihenés,sport stb) :)
2/4 anonim válasza:
Ez egy nagy hülyeség!Nem tartozom a dohányellenesek közé de ennek így nincs értelme!Vezesd le máshogy a feszkót!Sportolj, vagy menj el konditerembe....ilyen egyszerű:)Én is ezt csinálom ha kicsit kiakadok!
3/4 anonim válasza:
NEM dohányzom, nem is szívtam soha.
Nem tudom ki hogy van vele, de nem is hiányzik.
Szerintem a dohányosok csak bebeszélik maguknak, hogy attól nyugszanak le...
Nem kell megsértődni ezen :)
4/4 anonim válasza:
Hát én erre csak mindig azt a választ kapom, hogy ezt az emberek csak be beszélik maguknak...Nos ezt nem tudom se cáfolni, se alátámasztani. De az tényleg tuti, hogy kémiai folyamat és a nikotinnal kapcsolatban van:DD
De amúgy ha akkor megállod, akkor kb. 1% esélyed van, hogy rászoksz bármikor is.Ha viszont nem tudod...Na akkor meg van rá az esélyed eléggé.És nem mond, hogy nem mert igen!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!