Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigizéstől tényleg lehetek...

Cigizéstől tényleg lehetek impotens?

Figyelt kérdés
19 éves erős dohányos férfi vagyok.Valahol olvastam ezt hogy az erős dohányosok impotensek lehetnek.Kicsit megijedtem.Lehetséges ez?...Mert magamon egyátalán nem tapasztalom,hisz ha kell olyan mereven áll mint egy német tiszt.:)
2009. jún. 25. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
a fűről mondják ezt...de abból is csak soktól...a cigitől csökken a tüdő mérete és kevesebb levegőt tudsz beszívni és kisebb "megeröltetést" bírsz
2009. jún. 25. 23:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
lehetsz, igen, de szerintem ilyen fiatalon még nem.. de le kéne szoknod, bár nem egyszerű
2009. jún. 25. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, lehetsz.
2009. jún. 25. 23:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
az ereket szűkíti, és mivel az, h feláll, azért van, mert vérbőség lép fel, ezt pedig az érszűkület akadályozza, ezért igen, lehetsz. Persze nem most, hanem majd 20-30 év múlva.
2009. jún. 26. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehetsz... mert összeszűkülnek az erek ott is, és kevesebb vér fog a péniszbe jutni.
2009. jún. 26. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Előttem már leírták, csak annyit tennék hozzá nem mindenkinek kell ehhez 20-30 év, van akinél korábban jön elő, de ezt nem lehet előre tudni.
2009. jún. 26. 03:05
 7/8 anonim ***** válasza:

igen

mellette a spermiumoknak sem tesz jót, tehát terméketlen is lehetsz

tedd le a cigit, minél előbb

2009. jún. 26. 10:17
 8/8 anonim ***** válasza:

előttem íróknak: nem kell ahhoz 20 év

a 30-as évei közepén gondjai lesznek már (jó eséllyel)

2009. jún. 26. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!